3dots.ro

CTP, despre frații Tate:  O  batjocură cruntă pentru România.  Au ajuns milionari folosindu-se de tâmpitele și tâmpiții din această țară

CTP, despre frații Tate:  O  batjocură cruntă pentru România.  Au ajuns milionari folosindu-se de tâmpitele și tâmpiții din această țară

După ce-a trecut finala Australian Open, unde nu l-a urmărit pe Novak Djokovic, CTP revine la subiecte aflate mai la ordinea zilei, și de data asta chiar are dreptate!

Cristian Tudor Popescu scrie, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, că este ”o batjocură cruntă” pentru România faptul că frații Tate au ajuns milionari în țara noastră în doar câțiva ani.

”Știați că gibonul s-a aclimatizat și trăiește în România? Cele două exemplare, cunoscute sub numele de frații Tate, doi giboni adulți, zburdă de ani de zile nestingheriți pe plaiurile noastre.

N-am scris nimic despre ei până acum, am și eu limite în a-mi mânji condeiul. Dar specimenele zbiară la mine din ecrane zi de zi, mai ceva decât atacurile cotidiene cu rachete ale Rusiei. Nu-i pot face să tacă, dar pot să zic și eu ceva. Scurt”, a scris jurnalistul pe Facebook.

CTP consideră că frații Tate au ajuns milionari doar datorită ”tâmpitelor și tâmpiților din această țară”.

”Este o batjocură cruntă pentru România faptul că acești inși au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari în câțiva ani.

Cum? Folosindu-se de tâmpitele și tâmpiții din această țară, precum și de organele noastre bolnave. O reclamă mai bună decât frunza lui Udrea pentru alții ca ei: «Veniți în România! Aici e de noi!».

Și mai e ceva ce mă zgârie pe creier: parcă-i văd, în curând, în loc să fie băgați după gratii, la Zoo, liberi, cu audiență și mai mare pe net, dându-ne cu tifla”, a scris CTP pe Facebook.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs