CTP, despre bâlbâiala autorităţilor: Prefectul, dobitocul perfect. Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie

19 Oct 2020 | scris de Ioana Tomozei

Cristian Tudor Popescu a fost revoltat de modul în care au acționat autorităţile competente din Bucureşti în privinţa adoptării măsurilor impuse de trecerea în Capitală a ratei de infectare cu SARS-CoV-2 la peste 3 persoane la mia de locuitori.

CTP, despre bâlbâiala autorităţilor: Prefectul, dobitocul perfect. Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie

”Prefectul Capitalei, Cojanu, este dobitocul perfect. Prostia lui înfoiată, de partid şi de stat, omoară oameni. Mi-e scârbă să vă demonstrez asta. Uitaţi-vă la declaraţiile lui, dacă nu le-aţi auzit în direct.  

La ora când scriu, aşa-numitul prefect nu a reuşit să afle numărul de infectaţi de azi din Bucureşti, transmis oficial de la ora 13 – spune că era ”la cumpărături” când s-a comunicat. Guvernul îl menţine încă în funcţie. Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Comentariul lui CTP vine în contextul în care, duminică seara, prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a declarat la Digi24 că nu a ştiut să spună care este rata de infectare în Bucureşti atunci când a fost întrebat, în cursul zilei de duminică, pentru că se afla ”la cumpărături”.

El a recunoscut că se mai „bâlbâie” în comunicările sale publice pe tema pandemiei, dar asta doar pentru că este mereu ”în tensiune”.

Ludovic Orban, prezent duminică seara la B1 TV, a declarat că începând cu ziua de luni, după şedinţa Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă, în Bucureşti va fi obligatorie purtarea măştii în toate spaţiile publice, inclusiv pe stradă, iar restaurantele vor fi închise.

Întrebat ce se întâmplă cu aceste măsuri dacă luni rata de infectarea va scădea din nou sub 3 la mia de locuitori, prefectul Gheorghe Cojanu a sugerat că aceste măsuri pot fi anulate chiar în şedinţa în care au fost adoptate. 


CLICK - Follow us on Google News