CTP, reacție la mesajele Soranei Cîrstea: ”Coțofana care i-a ieșit din gură drăgălașei noastre tenismene s-a ouat pe net”

Autor:

Data:

CTP, reacție la mesajele Soranei Cîrstea: ”Coțofana care i-a ieșit din gură drăgălașei noastre tenismene s-a ouat pe net”

Nu se putea să fie scandal fără să se pronunțe și jurnalistul Cristian Tudor Popescu, în același stil, unul răutăcios, vindicativ, fără să admită un alt punct de vedere…

Sorana Cîrstea a devenit ținta unei campanii ”woke”, după ce a publicat pe Instastory mesajul: ”Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți”.

Ulterior, românca a revenit și a încercat să dreagă busuiocul explicând că ”a fost un mesaj pozitiv, legat de eleganța acestui turneu, de faptul că zâmbesc când văd cât e de frumoasă lumea în tribune, cât de frumoși sunt spectatorii aici și câtă clasă este în acest turneu. Deci, ideea din spatele acestei postări a fost una pozitivă”.

CTP este de părere că Sorana Cîrstea a greșit prezentând aceste justificări.

”Zău? Coțofana care i-a ieșit din gură drăgălașei noastre tenismene s-a ouat pe net așa: ”Make men masculine again. Make women feminine again. Make children innocent again”. Mai lipsește ”Make America great again”, nu?

Și unde e mesajul pozitiv? Să facem bărbații din nou masculini înseamnă, logic, că ei NU mai sunt masculini. Să facem femeile din nou feminine înseamnă, logic, că ele NU mai sunt feminine. Să facem copiii din nou inocenți înseamnă, logic, că ei NU mai sunt inocenți.

Ce au a face aceste propoziții anti LGBTQ+ tipice dreptei conservatoare cu frumusețea spectatorilor și cu clasa din tribunele de la All England Club?

De unde știe Sorana Cîrstea că nu sunt printre ei destui reprezentanți LGBTQ+ – aceștia sunt cumva urâți și declasați, ca semne distinctive?

Și cum să-i facem pe bărbați, femei și copii după vrerea domnișoarei Make – să-i băgăm în spitale psihiatrice, în centre de ”reeducare”, să-i operăm pe creier, să-i exorcizeze niște preoți?

Să li se aplice toate astea Dariei Kasatkina, cu care Sorana s-ar putea întâlni, și tuturor jucătoarelor din circuit care și-au declarat orientarea sexuală diferită de heterosexualitatea trâmbițată de Ion Țiriac jr.?

Nu putem să trăim alături de ei și de ele, lăsându-i în pace, cum i-a lăsat Dumnezeu? Căci, potrivit Papei Francisc, sunt și ei copiii Lui…

O întrebare i-aș mai pune talentatei noastre jucătoare: de ce o rodea grija atât de tare să scrie așa ceva în plin Wimbledon, când are a se concentra total asupra tenisului?”, a scris CTP pe pagina sa de Facebook.