CTP: S-ar putea ca Transilvania să se desprindă, nu e problemă pentru Dragnea și ai lui? Le ajunge Țara Românească și Moldova pentru ce vor ei să facă din poporul ăsta!

17 Dec 2018

Invitat la Digi24, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat în termeni duri discursul ținut de Liviu Dragnea, duminică seară, după ședința Consiliului Național al PSD.

CTP a catalogat discursul liderului PSD ca fiind ”de asemenea violență cum nici Ceaușescu nu a avut”, afirmând că ”a rupt orice legătură cu Europa”, și că alegerile din  2019 ar putea fi ultimele alegeri libere din România.

 

 

”Am spus odată într-o emisiune că nu voi pleca din România. Nu voi pleca din România nici dacă ajunge o țară islamist-radicalizată, nici nazistă, spuneam atunci, nici dacă ajunge din nou o țară comunist-totalitară. Asta spun și acum. Voi rămâne până la sfârșit aici, dar mulți alții vor pleca.

Ei mizează pe asta. Oamenii pleacă și nu-i deranjează să rămână, câți, 10 milioane, care e problema? Dacă la un moment dat s-ar putea ca Transilvania să se desprindă, fie și de facto, de România care e problema pentru Dragnea și ai lui? Le ajunge Țara Românească și Moldova pentru ce vor ei să facă din poporul ăsta”, a spus Cristian Tudor Popescu.

”Cel mai important moment este acesta, se conturează din ce în ce mai clar că România se poate întoarce în întunericul gălbui din anii 80. În 2019 au loc două rânduri de alegeri – europarlamentare și prezidențiale. Dacă aceste alegeri vor fi câștigate de PSD, alegerile parlamentare din 2020 sunt inutile. Se vor ține, dar rezultatul lor va fi dinainte cunoscut. Alegerile din 2019 pot fi ultimele alegeri libere din România”, a subliniat jurnalistul.

”Ce ne rămâne este să votăm. Asta e singura șansă și vom știi și noi cine suntem”, a precizat Cristian Tudor Popescu.

SHARE