3dots.ro

Cum explică Administrația Prezidențială apariția lui Carmen Iohannis purtând bijuterii de 12.000 de euro în cadrul unui eveniment în Germania

Cum explică Administrația Prezidențială apariția lui Carmen Iohannis purtând bijuterii de 12.000 de euro în cadrul unui eveniment în Germania

Administrația Prezidențială a reacționat în urma apariției în media a unor articole referitoare la faptul că în cadrul unui eveniment desfășurat în Germania, unde l-a însoțit pe președinte, Carmen Iohannis a purtat bijuterii de 12.000 de euro.

Conform Administrației Prezidențiale, bijuteriile au fost purtate de Carmen Iohannis doar cu ocazia evenimentului pentru ”a promova” creatorii români, și că ele ”au fost returnate creatorului la revenirea în țară”.

”Prima Doamnă, Carmen Iohannis, promovează creatorii români cu ocazia evenimentelor publice la care participă, atât interne, cât și externe.

La ceremoniile publice care au avut loc la finalul săptămânii trecute în Republica Federală Germania, Prima Doamnă a purtat bijuterii ale unui creator român, inspirate din opera lui Constantin Brâncuși, acesta fiind și motivul utilizării acestora.

Bijuteriile au fost returnate creatorului la revenirea în țară, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată și cu ținutele vestimentare purtate de Prima Doamnă.

Nu a existat niciun contract care să implice câștiguri financiare în urma promovării bijuteriilor respective”, a transmis Administrația Prezidențială. 

Comunicatul Administrației Prezidențiale oferă explicații cu privire la proprietatea bijuteriilor, dar nu spune nimic despre campania de promovare de pe pagina de Facebook producătorului acestora în care apare Carmen Iohannis.

Ar mai fi de remarcat faptul că autorul acestui comunicat de presă contribuie la nașterea unei dileme: bijuteriile se poartă sau se utilizează?

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs