Pasagerii cursei de Dubai și-au petrecut Revelionul pe aeroportul Otopeni: Staff-ul a început să plângă

01 Ian 2020 | scris de Anita Raicu

Aproape 200 de români au tras speranța, de trei zile încoace, că vor ajunge în vacanța pe care și-au dorit-o în Dubai, după ce au fost întorși de două ori din drum din cauza problemelor tehnice ale aeronavei care urma să-i transporte. Ei și-au petrecut Revelionul pe Otopeni și de-abia astăzi, la 14:30, au reușit să plece spre Dubai.

Pasagerii cursei de Dubai și-au petrecut Revelionul pe aeroportul Otopeni: Staff-ul a început să plângă

Situație se prezintă în felul următor: avionul a decolat luni, dar s-a întors pe Otopeni, din cauza problemelor tehnice. Pasagerii au fost chemați marți, pentru decolare la ora 16:00, au decolat la 21:00 și, după câteva minute, au făcut, iar, cale întoarsă.

Implicată în cele două incidente, produse la o zi diferență, a fost aceeași aeronavă a companiei Fly Dubai. Astăzi, la 13:30, urmează ca aeronava să decoleze iar. Va fi mai ușoară cu zeci de pasageri care au renunțat la vacanță. Unii au spus că viața lor e mai prețioasă decât banii pierduți, alții au anunțat că vor acționa compania pentru pagube. 

Unul dintre pasageri, care a intrat în direct la Antena 3, de pe Aeroportul Otopeni, a spus, despre tentativa eșuată din 31 decembrie 2019, că, după decolare, se simțea miros de kerosen și că ”lumea începuse să se panicheze, copii plângeau, oamenii în vârstă țipau, staff-ul aeronavei a început să plângă”. 

”După aterizare, angajații Fly Dubai plângeau mai tare ca pasagerii” a afirmat pasagerul. El a mai spus că mulți pasageri aveau legături cu alte zboruri, din Dubai. 

”Te întorci prima oară, te întorci a doua oară, dar a treia oară e posibil să nu te mai întorci. Așa că rămâneți în preajmă că cine știe ce se întâmplă. Te întoarce Dumnezeu o dată, te întoarce a doua oară, a treia oară, dacă nu-ți vezi de treaba ta, faci contact cu pământul”, a făcut haz de necaz același pasager. 

El a mai spus că sunt oameni cu copii, care efectiv dormeau pe bagaje. Totodată, el a afirmat că staff-ul i-a atenționat că n-au voie să filmeze. În plus, afirmă că răspunsul companiei n-a fost deloc prietenos, când pasagerii au cerut o altă aeronavă, spunându-le că nu e posibil că și ar fi ”o fabulare totală”. 

În cele din urmă, astăzi, la14.10, aproximativ 120 din cei 197 de pasageri care se îmbarcaseră inițial pe 30 decembrie au plecat către Dubai, la bordul unei alte aeronave.


CLICK - Follow us on Google News