Cuscrul lui Gheorghe Dincă, unei jurnaliste sub acoperire: Ne duce ginerele meu în Italia, ne cazează și ieși la produs

23 Sep 2019 | scris de Anita Raicu

Cuscrul lui Gheorghe Dincă a încercat să o racoleze pe jurnalista Evghenia Kironaki, membră a echipei "În premieră", crezând că este o tânără ce putea fi atrasă de ideea de a pleca în Italia.

Cuscrul lui Gheorghe Dincă, unei jurnaliste sub acoperire: Ne duce ginerele meu în Italia, ne cazează și ieși la produs

 

"Am avut o informație pe surse.Când am ajuns acolo, operatorul Mihai a rămas la o oarecare distanță fiindcă eu căutam casa și nu am vrut să ma afișez cu el. Norocul meu a fost ca individul să fie la poartă, deci nu a trebuit să intru în curte sau să îl abordez altfel.

M-am dus să stau de vorbă cu el. Aveam nişte ochelari de soare pe ochi. Eu am 1,50. Au fost nişte momente foarte grele. Ca femeie, a trebuit să suport nişte lucruri de care îmi este silă. Este extrem de vulgar. El este tatăl Alinei, soţia lui Daniel Dincă, fiul cel mare al lui Daniel Dincă.

Cu mine s-a comportat aşa cum este el, vulgar. Nu a fost nevoie să mint sau să zic ceva despre mine. El văzându-mă mică, a crezut că sunt mult mai mică eu, ca vârstă. El este un pedofil, nu am dubii, pentru că la un moment dat, când stăteam de vorbă, au ieşit nişte fetiţe de vizavi şi ce a fost la gura lui.. Era convins că fetele se uită la el nu ştiu cum, că vor nu ştiu ce. Eu nu ştiu dacă sunt în siguranţă acele fetiţe.

Omul este bolnav. Orice femeie trece pe lângă el sau îi aruncă vreo privire el are impresia că îl plac şi că de fapt el poate avea pe oricine. Mi s-a şi lăudat că el şi cu cuscrul său au avut foarte multe femei, minore şi deosebirea dintre ei doi este că el le cinstește, nu le ia cu japca.

Mi-a propus o sumă foarte mare de bani pentru a întreţine relaţii intime şi tot încerca să mă invite la o cafea în casă. Îmi este foarte greu să vorbesc pentru că mi-a fost o silă...", a relatat jurnalista Yevgeniya Kironaki, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

"Mi-a spus că l-a bătut ginerele, nu a vrut să spună de ce, dar a spus ca va fi arestat că a dus fetele în Italia. Nu am înţeles clar dacă cele două fete sau fetele în general. Când am pus întrebări a zis că nu vorbeşte despre asta", a mai adăugat jurnalista.

Pentru că bărbatul credea că are în față o posibilă victimă, reporterul sub acoperire a intrat în jocul lui și a reușit să obțină informații șocante.

Reporter: Și de cuscrul dvs. ce știți? A făcut pentru prima dată ce a făcut?

Cuscrul lui Dincă: A făcut mereu, că lui îi plăcea tineretul, drăguța mea.

Individul ajunge să vorbească și despre ginerele lui, fiul lui Gheorghe Dincă, prin intermediul căruia, spune individul, fetele ajung să în Italia.

Cuscrul lui Dincă: Mergem până în Ineu, luăm mașina, dar fără mine nu plecați. Ne duce ginerele meu, cunoaște traseul, îl face de 17-18. Ne duce în Italia, ne cazează și ieși la produs. Are italieni, șmecheri mari.

Dialogul cu socrul lui Gheorghe Dincă devine halucinant:

Cuscrul lui Dincă: Cum ești tu de bine făcută, dacă te duci în Vicenza, îți dă bani. Câștigi și 200 de euro pe noapte!