Dacian Cioloș, trimis la plimbare la Iași: «Gata. Că îmi pierd timpul meu și pierd clienți.Știm când ați fost și la conducere» - video

10 Oct 2018

În timp se afla la Iași, strângân semnături pentru campania «Oameni noi în politică», Dacian Cioloș a avut parte și de o întâlnire nu tocmai călduroasă cu proprietara unei patiserii.

Fostul premier a fost luat la rost de patroana unei patiserii, care-și și vindea produsele, pentru că în ciuda anunțului dat, de șase luni, nimeni nu acceptase condițiile pe care le oferea.

Așa cum au ajuns să creadă majoritatea românilor, femeia s-a declarat dezamăgită de politicieni, explicându-i lui Cioloș că nu mai crede în sistemul electoral democratic, pentru că simte că oricine a fost ales a lăsat în omul de rând doar amăgirea unor speranțe neonorate.

Ea a abordat și sistemul fiscal, extrem de împovărător pentru antreprenorul obișnuit, supus unei presiuni fiscale deosebite, în urma căreia nu primește nimic din partea statului.

După tot ce a terminat să spună tot ceea ce avea pe suflet,  femeia a refuzat să semneze pentru campania coordonată de Cioloș.

Mai mult, deși a încercat, fostul premier nu a reușit să îi schimbe părerea femeii, care i-a închis gura într-un mod foarte ferm și l-a invitat să facă pași: «Gata. Că îmi pierd timpul meu și pierd clienți. Îmi pare rău. Știm când ați fost și la conducere», i-a spus vânzătoarea.

SHARE