Dâmbovița. Un tânăr fără afecțiuni medicale a murit la spital după ce a fost înțepat de o insectă

Un tânăr în vârstă de 38 de ani din comuna Dragodana, județul Dâmbovița, fără afecţiuni medicale, a murit la spitalul din Găeşti în urma unui şoc anafilactic.

Bărbatul rugase mai mulți prieteni și rude să-l ajute să spargă lemnele cumpărate pentru iarnă și, la un moment dat, le-a spus celor din jur că ar fi fost înțepat de o insectă.

În scurt timp, fața și gâtul au început să i se umfle, dar nimeni nu a sunat la 112 după ajutor.

Apropiaţii tânărului povestesc că la un moment dat acesta a început să se simtă din ce în ce mai rău şi a cerut ajutorul unui consătean.

Din cauză că dispensarul uman din localitate este închis la finele săptămânii, omul care i-a sărit în ajutor l-a transportat de urgenţă la spitalul Găeşti.

Era în stare critică, iar medicii care l-au resuscitat mai bine de o oră au fost nevoiți în cele din urmă să-i declare decesul.

”Era într-o stare comatoasă. Şocul anaficlactic s-a instalat imediat post înţepătură a insectei. A fost declarat decesul aproximativ o oră mai târziu”, a declarat Răzvan Barbu, medic specialist UPU Spitalul Orăşenesc Găeşti, pentru stirileprotv.ro.

Trupul bărbatului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală, la Târgovişte, unde necropsia se va arăta cu exactitate cauza morţii. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.