Dan Andronic are COVID-19, vaccinat fiind și cu doza booster

05 Dec 2021 | scris de Cristina Romanescu

Jurnalistul Dan Andronic anunță pe pagina sa de Facebook că este infectat cu coronavirus, în ciuda faptului că a primit și a treia doză, booster, de vaccin.

Dan Andronic are COVID-19, vaccinat fiind și cu doza booster

”De câteva zile stau în casă. M-am “pozitivat”. Având trei doze de vaccin. 

De ce? Pentru că am devenit mult mai relaxat decât trebuia, sau pentru că era inevitabilă infectarea. 

A doua idee mi se pare mai aproape de realitate și de aia vă spun să vă vaccinați. Nu este un medicament, ci o barieră de protecție.

În orice caz, cele trei doze de Pfizer am văzut cât m-au ajutat. Nu am afectare pulmonară, nu mi-am pierdut gustul și mirosul, am avut temperatură 37,7 timp de o oră, până am luat Paracetamol. O singură dată. Puțină roșeață în gât și muci. În rest sunt funcțional. 

Ce fac? Mă uit la filme, citesc, scriu, vorbesc cu cei dragi mie pe Facetime. 

De ce scriu toate astea? Ca să explic de ce o să vin mai rar pe aici. 

Mi-e din ce în ce mai clar că toată treaba asta cu rețelele sociale seamănă cu viețuirea într-o cușcă în care ne montăm singuri barele.

Unii le pun atât de apropiate că nu mai văd dincolo de ele. Caută, nu ca să înțeleagă, ci ca să-și confirme propriile spaime și convingeri. 

E un joc în care vreau să particip din ce în ce mai puțin. Voi spune ce am de spus la fel de clar și tranșant. Doar că mai rar.

Mulțumesc anticipat celor care îmi vor ura sănătate, le doresc la fel. Iar acelora care nu înțeleg de ce am scris ce am scris, le doresc multă sănătate. Sărbători fericite tuturor!”, a scris Dan Andronic pe Facebook.


CLICK - Follow us on Google News