3dots.ro

Dan Barna, implicat într-un accident în timp ce era pe trotinetă

Dan Barna, implicat într-un accident în timp ce era pe trotinetă

Din articol:

Dan Barna, vicepreședintele USR a fost implicat într-un accident vineri seară, 31 martie.

Dan Barna era pe trotineta electrică atunci când a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni.

Accidentul a avut loc în Sectorul 1, în jurul orei 19.00, la intersecția străzilor Ion Mincu și bulevardul Ion Mihalache.

Inițial, Dan Barna a spus că nu este rănit, dar ulterior a mers la Spitalul Floreasca din Capitală.

”Mulțumesc medicilor de la Spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus”, a adăugat el.

”M-a lovit o mașină pe trecere. Sunt OK, am doar ceva contuzii la spate”, a afirmat Dan Barna, deputat de Sibiu.

Brigada Rutieră a anunțat că în zona Bulevardului Mihalache din București, „o persoană de sex bărbătesc care traversa drumul public pe o trotinetă electrică, la intersecția cu strada Arhitect Ion Mincu ar fi fost acroșată de un autovehicul aflat în mișcare”, iar incidentul s-a produs la ora 19.10.

Potrivit Poliției, ”persoana care se deplasa cu trotineta electrică a negat că ar fi suferit vătămări” și a refuzat să meargă la spital.

Dar, în jurul orei 20:55, Spitalul Floreasca a informat Brigada Rutieră că ”s-a prezentat o persoană” care a spus că ”a fost implicată într-un accident rutier“.

A fost deschis dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, iar dosarul este sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs