Dan Bittman: «Când văd aglomeraţia la metrou, aglomeraţia de astă vară de pe plajă...ar fi trebuit să fim toţi morţi până acum»

26 Oct 2020 | scris de Monica Pavelescu

Săptămâna trecută, în ziua mulți bucureșteni au primit mesaje de informare prin sistemul Ro Alert, Dan Bittman a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, în care, supărat pe autorități, își chema prietenii la terasă.

Dan Bittman: «Când văd aglomeraţia la metrou, aglomeraţia de astă vară de pe plajă...ar fi trebuit să fim toţi morţi până acum»

"Acum trebuie să suport și alertele astea penibile pe telefon! Când ieșim băieți și fete?!”, întreba Dan Bittman pe pagina sa de Facebook marți, 20 octombrie.

Fotoreporterii Click! l-au surprins puțin mai târziu, la o cafea, pe terasa unui mall.

”Da, am ieșit. Am purtat mască până sus la terasă și a fost OK. Mesajul de pe Facebook nu era un îndemn la revoltă. Eu continui să-mi duc viața normal, respectând regulile, însă mi se par absurde. E o părere pur personală, nu rog pe nimeni să mă creadă sau să-mi urmeze exemplul

Când văd aglomerația la metrou, când am văzut astă vară aglomerația de pe plajă, cu oameni fără mască și fără distanțare... ar fi trebuit să fim toți morți până acum. Dacă oamenii ar sta puțin să judece cifrele, s-ar lămuri

Eu de mic am fost învățat să mă spăl pe mâini, să am niște reguli de igienă, pe mine pandemia asta nu m-a învățat nimic nou. Doar pun mască, acum, și respect legea. Însă rămân la propriile convingeri”, a declarat Dan Bittman pentru Click!.


CLICK - Follow us on Google News