3dots.ro

Dan Bittman: «Nu mă interesează foarte tare politica, dar vaccinați sau nevaccinați, benzina a ajuns la 7 lei, curentul s-a scumpit cu 100%»

Dan Bittman: «Nu mă interesează foarte tare politica, dar vaccinați sau nevaccinați, benzina a ajuns la 7 lei, curentul s-a scumpit cu 100%»

Din articol:

Dan Bittman făcut o serie de precizări despre campania ”Nu vreau”, pe care a lansat-o în cadrul emisiunii Marius Tucă Show.

Bittman spune că a simțit nevoia să inițieze această campanie pentru a putea avea o imagine mai clară despre cum și ce mai gândesc românii în actualele condiții economice și sociale, dacă mai există persoane care au curajul să se opună deciziilor luate de autorități.

Bittman a mai precizat că mișcarea nu are scopuri politice, dar că și el, ca oricare alt cetățean, resimte efectele produse de o guvernare incapabilă să gestioneze cum trebuie problemele cu care se confruntă România.

”Nu e o mișcare, este un test. Voiam să văd ce părere au românii. Eu nu îndemn lumea să nu se vaccineze, dimpotrivă. Eu nu îndemn lumea să nu poarte mască, dimpotrivă.

Reglementările (impuse de aiutorități pentru prevenirea răspândirii coronavirusului – N.R.) nu mai țin de natura umană, țin de prostia umană”, a afirmat Dan Bittman, la Realitatea Plus.

”Nu e neapărat o campanie împotriva vreunui Guvern. E doar un test pentru a vedea dacă românii mai au curajul să spună ”Nu” sau ”Nu vreau”.

Nu e neapărat împotriva autorităților, nu mă interesează foarte tare politica, dar mă interesează, că vaccinați sau nevaccinați, benzina a ajuns la 7 lei, curentul s-a scumpit cu 100% sau 200%.

Asta, da, mă interesează ca cetățean, când cineva mă conduce foarte prost”, a explicat artistul.

Bittman a ținut să precizeze că artiștii sunt deja, de circa două săptămâni, într-un fel de lockdown și că în viitorul apropiat întreaga Românie va intra în lockdown și asta ”este o prostie”.

”Suntem deja afectați. Noi (n.r. – artiștii) deja, de aproape două săptămâni, resimțim aceste măsuri. Suntem într-un fel de lockdown. Asta urmează, probabil, și este o prostie”, a precizat Dan Bittman.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs