S-a vaccinat? Reacția lui Dan Bittman după ce a fost surprins la mall, regulamentar

20 Noi 2021 | scris de Cristina Romanescu

Dan Bitman reprezintă una dintre figurile publice din România care a contestat măsurile anti-covid luate de autorități, în pandemie. El s-a aflat în centrul unor proteste anti-vaccinare și, mai ales, anti-restricții.

S-a vaccinat? Reacția lui Dan Bittman după ce a fost surprins la mall, regulamentar

Și totuși... Dan Bittman a fost surprins de fotoreporterii Click!, joi 18 noiembrie, întrând în cel mai mare mall din București, fără probleme.

În acest moment, numai persoanele vaccinate sau trecute prin boală beneficiază de accesul în marile centre comerciale, pe baza certificatului verde Covid.

Bittman a intrat în mall Băneasa, ceea ce înseamnă că a fost eligibil să treacă de filtrul bodyguarzilor, ceea ce demonstrează că artisul ori s-a vaccinat, ori a avut Covid în ultimele 180 de zile.

Contactat de Click!, Dan Bittman a refuzat să comenteze pe marginea vaccinării anti-Covid. Nu a confirmat, nici nu a infirmat.

”E o întrebare foarte personală, la care prefer să nu vă răspund! Mulțumesc”, a declarat Dan Bittman.

Totuși, în virtutea decenței și a bunului simț, pentru că inițiativele sale împotriva restricțiilor și a vaccinării au fost cât se poate de publice, Dan Bittman ar trebui să discute la fel de public și despre situația sa, altfel se poate concluziona că nu este nimic altceva decât un ipocrit... 


CLICK - Follow us on Google News