3dots.ro

Dan Diaconescu, ridicat de polițiști, suspectat de act sexual cu un minor și prostituție infantilă

Dan Diaconescu, ridicat de polițiști, suspectat de act sexual cu un minor și prostituție infantilă

Polițiștii și procurorii au descins, joi, la locuința din Capitală a lui Dan Diaconescu. La finalul perchezițiilor, fostul jurnalist a fost ridicat de oamenii legii.

Potrivit unor surse judiciare, cercetările se fac într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală, Dan Diaconescu fiind suspectat de act sexual cu un minor în formă continuată și folosire a prostituției infantile în formă continuată.

De asemenea, sursele judiciare citate menționează că în momentul în care a avut loc descinderea, Dan Diaconescu s-a ascuns într-o anexă a locuinței și a fost descoperit acolo de mascați.

În fapt, procurorii cercetează faptele pe care le-ar fi comis Dan Diaconescu în anii 2020 și 2021, când ar fi întreținut, contra cost, relații sexuale cu o minoră, cunoscând vârsta acesteia (15 ani si 4 luni, la acea vreme) – în București și în Constanța.

Ulterior, el a facut același lucru, cu sora geamană a minorei – tot in București și Constanța.

Tot în acea perioadă, a încercat să găsească o minoră virgină, căreia să-i cumpere virginitatea.

Dan Diaconescu a fost înșelat de una dintre minore, care i-ar fi spus că a găsit prietenă disponibilă să-și vândă virgintatea. El fost filmat și ulterior șantajat să ofere bani, în caz contrar, imaginile urmau a fi publicate.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs