3dots.ro

Tatăl gemenelor cu care ar fi avut relații Dan Diaconescu: Știu ce au făcut fetele mele…

Tatăl gemenelor cu care ar fi avut relații Dan Diaconescu: Știu ce au făcut fetele mele…

Din articol:

După ce a făcut închisoare pentru șantaj și postul de televiziune pe care îl deținea a fost închis, fiindu-i interzis dreptul de a se exprima public, Dan Diaconescu a revenit în atenția opiniei publice prin scandalul provocat de acuzarea sa de întreținere de raporturi sexuale cu persoane minore.

Conform anchetei aflate în desfășurare, Dan Diaconescu le-ar fi cunoscut pe cele două fete, gemene, pe terasa unui hotel din Eforie al cărui proprietar este Muhamad Murad, unul dintre apropiații jurnalistului.

Tot acolo ar s-ar fi consumat și primul contact intim, urmate de alte întâlniri în diverse locații din București și de pe litoral. Toate contra cost, mai exact pentru suma de 200 lei.

La un moment dat, Diaconescu ar fi fost chiar șantajat de trei tineri, apropiați ai fetelor, care l-au amenințat că dacă nu vor primi diverse sume de bani, vor da publicității înregistrări compromițătoare.

Identitatea celor două fete a fost protejată de anchetatori, pentru a nu le dăuna imaginii publice.

Chiar și așa, beneficiind de surse din cadrul anchetei, Cancan a reușit să obțină o reacție din partea tatălui celor două fete.

“Da, știu despre ce este vorba, știu ce au făcut fetele mele. Am aflat de la televizor, abia apoi mi-au zis ele ce s-a întâmplat. Nu am discutat despre cazul acesta cu detalii, nu m-aș simți ok, nici nu sunt curios.

Eu sunt divorțat de mama lor, m-am despărțit de ea, a fost o situație neplăcută acolo, dar nu vreau să intru în detalii. Mama lor locuiește prin Italia. Nu sunt foarte apropiat de ele, vorbim din când în când, de obicei mă caută ele.

Știu că ele lucrau pe la Eforie pe plajă pe atunci, dar nu știu ce făceau, nu știu să fi avut vreo trupă de muzică, nu am auzit niciodată. Nu știu eu ce au făcut ele atunci, a fost o perioadă în care nu prea vorbeam.

Dar viața lor s-a schimbat mult de atunci, acum sunt fete măritate, la casa lor, nu se mai țin de prostii”, a declarat bărbatul pentru sursa citată.

Cancan mai menționează că cele două fete, care au acum 19 ani, locuiesc în București, una dintre ele fiind măritată cu un cetățean arab înstărit.

În prezent, Dan Diaconescu așteaptă finalizarea anchetei fiind pus de instanță sub control judiciar și, după cum decurg lucrurile, se pare că, la fel ca în cazul altor persoane condamnate în România, Italia rămâne un refugiu și singura șansă de a rămâne în libertate…

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs