3dots.ro

Surse. Dan Diaconescu ar fi fost turnat la poliție de un bărbat acuzat de trafic de droguri

Surse. Dan Diaconescu ar fi fost turnat la poliție de un bărbat acuzat de trafic de droguri

Din articol:

Dan Diaconescu pare să fi devenit ținta procurorilor ca o victimă colaterală a cercetărilor făcute într-un alt dosar, în urma unor declarații făcute de un bărbat arestat pentru trafic de droguri, informează România TV, citând surse apropiate anchetei .

Persoana respectivă este cea care a dat declarațiile care stau la baza dosarului în care Dan Diaconescu este acuzat de sex cu minori.

Traficantul de droguri este unchiul celor două gemene care ar fi făcut sex cu Dan Diaconescu în urmă cu doi-trei ani, atunci când erau minore.

Cel mai probabil el s-ar putea să fi făcut o înțelegere cu oamenii legii, în urma căreia să beneficieze de circumstanțe mai favorabile în dosarul care-l privește.

Cele două fete menționate în cazul lui Dan Diaconescu erau animatoare într-unul din hotelurile de pe litoral deținute de omul de afaceri Mohammad Murad.

Fostul patron al OTV le-ar fi agățat chiar în cadrul unui eveniment artistic la care participau și le-ar fi convins să facă sex.

Fetele susțin că primeau circa 300 de lei pentru fiecare partidă de amor, însă nu sumele derizorii le-ar fi deranjat, mai spune surse menționată, ci faptul că Dan Diaconescu se purta urât cu ele.

Ca să se răzbune, ele au decis să îl înregistreze în timp ce le cerea să le aducă o prietenă virgină și l-au șantajat. Dan Diaconescu ar fi plătit 2.500 de lei pentru tăcerea lor.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs