Dan Negru: ”Redați-le puterea profesorilor! Cirezile de proști sunt protejate de lege! Azi, regulile din școli sunt ca cele dintr-un azil de bolunzi”

Dan Negru: ”Redați-le puterea profesorilor! Cirezile de proști sunt protejate de lege! Azi, regulile din școli sunt ca cele dintr-un azil de bolunzi”

Într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, Dan Negru atrage atenția asupra nevoii de disciplină în școli, fiind de părere că dascălilor trebuie să le fie redate prestigiul și puterea,  în condițiile în care, astăzi, din punctul său de vedere, regulile din învățământ sunt ca cele dintr-un „azil de bolunzi”.

„Când eram în clasa a VIII, țin bine minte, l-au exmatriculat pe Cristi B. Lecția ne-a prins bine nouă, celor rămași, pentru că a cumințit toată școala.

Azi, elevii nu mai pot fi exmatriculați! De la 1 septembrie au dat legea. Degeaba campaniile anti-drog din zilele astea dacă profesorul e îngenuncheat de un derbedeu. Exmatriculați loazele din școli! Redați-le puterea profesorilor!

Azi profesorii umblă-n vârful picioarelor să nu-i deranjeze pe elevi. Profesorul care-i spune unui elev că-i prost ajunge breaking news la televiziuni. Cică spunându-i adevarul, elevul poate să cadă in depresie. Cirezile de proști sunt protejate de lege!

Azi, regulile din școli sunt ca cele dintr-un azil de bolunzi și in locul doctorilor sunt profesorii care umblă-n vârful picioarelor să nu-i tulbure pe bolnavi.

Rousseau avea drepate: „copilul ajunge, după educația primită, pedeapsă sau răsplată! „, scrie Dan Negru pe pagina sa de Facebook.