3dots.ro

Dan Negru: ”M-am hotărât ! Nu mai vreau să fiu prost!”

Dan Negru: ”M-am hotărât ! Nu mai vreau să fiu prost!”

Dan Negru comentează pe pagina sa de Facebook situația din fotbalul românesc, concluzionând că statul subvenționează o totală lipsă de performanță, și nu cu bani puțini.

Realizatorul tv. mai atrage atenția asupra faptului că fenomenul în sine nu e în stare să mai atragă nici pasiunea suporterilor…

”M-am hotărât ! Nu mai vreau să fiu prost! Nu mai vreau să finanțez din taxele mele sportul de perfomanță. Să-l ia privații ! Banii mei să se ducă spre infrastructura sportivă sau spre sportul școlar unde sunt și copiii mei.

Fotbalul e ca educația, pe bani de la buget. Nu sunt bani de educație dar echipe din toate ligile de fotbal sunt finanțate din bugete locale sau centrale deși nu dau nicio perfomanță.

Educația exportă creiere in fiecare an. Fotbalul românesc nu mai exportă nimic.
80% dintre olimpicii români pleacă pentru că sunt doriți in alte țări.
100% dintre fotbaliștii români nu pleacă pentru că nu-i vrea nimeni.

M-am uitat zilele astea la derby-uri. Fotbalul românesc nu mai e în stare să umple stadioane nici măcar la meciuri cu miză! Dar eu, prostul, finanțez prin fotbal orgolii, primari, găști !

Dar când un prost spune ca e prost, e semn bun! Înseamnă ca se deșteaptă ! N-oi fi singurul!”, scrie Dan Negru pe pagina lui de Facebook.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs