3dots.ro

Dan Negru: ”Despre mesajele rușinoase ale unor intelectuali nimeni nu are curajul să vorbească… Din snobism ca să nu părem proști”

Dan Negru: ”Despre mesajele rușinoase ale unor intelectuali nimeni nu are curajul să vorbească… Din snobism ca să nu părem proști”

Prezența trapperului Gheboasă pe scena Untold continuă să provoace reacții. Dan Negru, cunoscut pentru stilul direct în care își spune părerile, crede că soluția nu este cenzura, ci o senzație pe care se pare că am pierdut-o de ceva vreme, rușinea…

”Mesajele ‘gheboase’ ale unor intelectuali sunt mai periculoase decât versurile unor cantăreți. La concertele BUG Mafia sau Gheboasa știi la ce versuri să te aștepți.

Dar filmele intelectuale românești sau piesele de teatru in care se înjură sunt o capcană pentru că te duci la ele așteptând artă și te trezești cu înjurături. Apoi, ți se spune că ești prost și nu înțelegi arta.

Anul trecut in centrul Timișoarei era afișul ăsta cu un joc de cuvinte obscen (mu_e). Când lumea s-a revoltat, intelectualii ne-au explicat că nu pricepem arta! Mark Twain spunea că ‘omul e singurul animal care roșește de rușine’.

Despre mesajele rușinoase ale unor intelectuali nimeni nu are curajul să vorbească…Din snobism ca să nu părem proști când ni se spune că înjuratura si vulgaritatea sunt artă. Rușinea e soluția, nu cenzura!”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs