3dots.ro

Dan Negru: Moral, noi toți ăștia de prin televiziuni, de prin agenții de publicitate sau din media suntem criminalii Mădălinei Manole

Dan Negru: Moral, noi toți ăștia de prin televiziuni, de prin agenții de publicitate sau din media suntem criminalii Mădălinei Manole

Pe 14 iulie, Mădălina Manole ar fi împlinit 56 de ani… Dar, din nefericire, anul acesta s-au împlinit 13 ani de la dispariția cunoscutei și îndrăgitei cântărețe.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Dan Negru, unul dintre cei care a cunoscut-o pe Mădălina Manole, își împărtășește opinia referitoare la motivele care au împins-o pe cântăreață să-și ia viața, considerând că, moral, o mare parte din vină aparține lumii media, în căutare la vremea respectivă a unor noi formate adaptate publicului comercial.

”Prima victimă celebră a discriminării de vârstă a fost Mădălina Manole. Văd știri despre comemorarea ei zilele astea, zilele în care se vorbește mult despre bătrânețe.

Mădălina era considerată batrână la 35 de ani! «Trecută de prima tinerețe» scriau ziarele despre ea la 35 de ani! Era mult mai tânăra decât sunt azi Smiley sau Delia, era de vârsta lui Dorian Popa, azi.

N-am știut niciodată cum să-i explic de ce televiziunile n-o mai voiau atunci. Era perioada în care televiziunile și radiourile căutau doar publicul tânăr între 18-49 ani și orice părea vechi sau românesc era respins.

Mădălina, n-a rezistat. Să n-o judecăm! «Dacă îi judeci pe oameni, nu ai timp să îi iubești”, credea Maica Tereza.

Moral, noi toți ăștia care ne-am făcut treaba prin televiziuni, prin agenții de publicitate sau prin media în anii ăia suntem criminalii Mădălinei. Noi, toți asasinii ei! Mădălina a fost prima victimă a discriminării de vârstă din showbizul românesc! Și noi, complicii crimei.

Să ne învățăm măcar copiii că a înainta în vârstă nu înseamnă că îmbătrânești. Înseamnă că trăiești!”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs