3dots.ro

Dan Negru: Cu statul român ne permitem orice. Cu patronii suntem mielușei. Am fost mereu așa

Dan Negru: Cu statul român ne permitem orice. Cu patronii suntem mielușei. Am fost mereu așa

Într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, Dan Negru revine pe tema deciziei lanțului de magazine Auchan de a înlocui casierii cu automate de scanat produsele.

Dan Negru este de părere că de fapt principala problemă nu o constituie modernizarea procesului de achiziție în magazine, ci modul în care este percepută de către angajator forța de muncă în România și mai ales letargia muncitorului român în fața acestei situații.

”Vreo 2-3000 de lei căștigă un casier la supermarket. Ăsta e subiectul, nu roboții. Roboții sunt pista falsă, fenta după care m-am dus și eu!

N-am văzut casieri care să-și ceară drepturile in stradă, să pună presiune pe patronii care au profituri comparabile cu orice altă țară europeană dar le oferă salarii la jumate. Bugetari am văzut!

Cu statul român ne permitem orice.Cu patronii suntem mielușei. Am fost mereu așa.
Să-l hulim, să-l umilim, să ieșim in stradă împotriva lui. Cu patronii suntem mielușei. Am fost mereu așa.

In perioada interbelică, in anii ’30, in Anglia venitul național pe cap de locuitor era 378 dolari, in Germania era 338 dolari. La noi era 76 de dolari.

Noi suntem roboții cu capul plecat pentru că ceea ce permiți o dată va continua și altă dată!”, scrie Dan Negru pe Facebook.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs