3dots.ro

Dan Negru: În aeroportul capitalei României, un sandwich e mai scump decat un zbor cu un avion low-cost

Dan Negru: În aeroportul capitalei României, un sandwich e mai scump decat un zbor cu un avion low-cost

Dan Negru a comentat pe pagina sa de Facebook prețurile produselor vândute în aeroportul Otopeni, constantând, ca mulți dintre cei care călătoresc prin principala poartă aeriană a României, supraevaluarea acestora.

”Un zbor din București până la Salonic-Grecia- costă cât trei (3) litri de apă plată in aeroportul Otopeni.

Apa e românească, aeroportul e tot românesc ca și fraierul care a luat-o, eu. Bișnițarii care mi-au vândut-o, români și ei… Noi între noi ne furăm!

In aeroportul capitalei României, un sandwich e mai scump decat un zbor cu un avion low-cost. Statul nu poate controla lăcomia. Dar statul nu trebuie să fie complicele în lăcomie.

De un lucru însă sunt sigur: banii pe care-i strângeți intr-o viață nu vă vor ajunge să vă cumpărați alta…”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Mesajul lui Dan Negru a strâns în scurt numeroas aprecieri și sute de comentarii și distribuiri.

”Eu am rămas șocată că un sandwish în aeroport costa 70 lei… în Ianuarie…/ 70 lei adica 15 euro, păi nici pe marile aeroporturi din lume nu costă 15 euro un Sandwich.

Păi de ce să nu fim noi ăia care să fim arătați cu degetul în lume la capitolul furăciune…

Păcat de olimpicii care ne reprezintă și încearcă în lume să arate că suntem buni, cei mai buni. Că restul… ne fac de râs”

”În aeroportul din Dortmund am plătit pe o apă 3.50€, despre ce vorbim?”.

”Ai dreptate Dan am ajuns vai de noi cu nenorociți ăștia care mănîncă cu o sută de linguri chiar nu este nimeni să-i verifice și mai vrem în Șenghen !!

”Da, în Dublin apa e 1€ sticla… La noi chiar e lăcomie mare, că tot venim din străinătate și avem bani, nu?”, sunt doar câteva dintre comentariile făcute la postarea lui Dan Negru.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs