Dan Puric, declaraţii de Înviere: «Oculta a dat ordin. Taie-le, bă, şi credinţa!»

19 Apr 2020 | scris de Monica Pavelescu

În timpul unei emisiuni de la Realitatea Plus, difuzată sâmbătă seara, Dan Puric a făcut referire la o prespusă conspiraţie mondială împotriva românilor, în care s-ar fi decis închiderea bisericilor.

Dan Puric, declaraţii de Înviere: «Oculta a dat ordin. Taie-le, bă, şi credinţa!»

”E clar că ordinul internaţionalist de la tovarăşii ăia albaştri globalişti… au zis: Taie-le, bă, şi credinţa! Ascunde-i! E clar că oculta a dat un ordin. Domnule, li se va întoarce împotrivă.

Noi acuma suntem toţi arestaţi şi deportaţi în propria noastră ţară. Că aşa vrea Bruxelles-ul şi vor tovarăşii de dincolo. Ne-au băgat o botniţă.

Este pentru prima dată când sfinţii emană microbi. Eu ştiam că parlamentarii sunt vectori de infecţie“, a spus Dan Puric, în emisiunea de la Realitatea Plus, cu puţin timp înaintea slujbei de Înviere.

Referindu-se la reacţia Bisericii Ortodoxe Române privind impunerea de restricţii pe timpul stării de urgenţă, Dan Puric consideră că a procedat foarte bine, evitând provocările ce ar fi putut apărea ulterior.

”Biserica a reacţionat foarte bine, foarte înţelept. Că-ţi lipseau două babe la altar care ziceau «A început COVID-ul în România». Cum a fost la Colectiv. Haimanalele alea abia se pregăteau cu «Jos Biserica, Jos Patriarhul!». Dacă ei sunt hrăniţi. Noi nu vorbim aici de bacterii, noi vorbim aici de imunitatea poporului român. Tot ce am spus aici face parte din imunitatea poporului român“, a declarat Dan Puric.

 


CLICK - Follow us on Google News