Dan Puric: Pandemia nu se va termina. E făcută ca un serial, ca Elodia. O să urmeze altele, ideologice, educaționale

Dan Puric și-a expus punctul de vedere asupra pandemiei și perspectiva sa asupra viitorului. ”Nu se va termina. E făcută ca un serial, ca Elodia", spune acesta.

Întrebta dacă crede că se va termina pandemia COVID, Dan Puric a spus:

”Nu! Urmează o altă formă. Ea a fost lansată ca să fie serial ca la Elodia. O să urmeze alte pandemii ideologice, educaționale.

Pandemia asta cu virus o să ţină până o să ne confundăm cu vaccinul. O sa te întreb cum te numești? 3 doze.

Ce mai faci Booster? Unii oameni sunt disperați. S-a dorit depresia, sistemul nervos să fie distrus. Este evident, altfel nu ar fi coerciția asta chiar satanică asupra oamenilor.

M-am gândit mult la felul în care au făcut-o. Știți că o pandemie, o stare de alertă, populaţia trebuie avertizată. Felul în care au făcut-o, semănau cu plutonierii ăia de la Aiud de o nesimțire şi o aroganță.

Nu au avut nici cea mai mică solidaritate cu acest popor: haide domne' să înfruntăm împreună. Pandemia a fost o ocazie bună să insulte acest popor.

Mi-a spus un şofer de taxi, uitați un detaliu care este cât o ţară: nu am să uit vreodată cum l-am îngropat pe tata, într-un sac de plastic şi i-am pus un fular la sac. Înmormântările alea, închiderea bisericilor într-un mod brutal şi nejustificat asta rămâne şi este o rană.

Poporul român are memorie şi s-a suprapus. Este o rană râcâită. A trebuit să dea în starea sufletească a omului, în credința lui, în încrederea lui şi acolo aproape au izbutit.

Nu ştiu ce minune mai ţine poporul ăsta în picioare", a spus Dan Puric la emisiunea Subiectiv de la Antena 3.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories