3dots.ro

Dana Budeanu, Maiei Morgenstern: «Maia, stai deoparte! Nu ai ce să cauți în această mizerie. Și eu sunt evreică»

Dana Budeanu, Maiei Morgenstern: «Maia, stai deoparte! Nu ai ce să cauți în această mizerie. Și eu sunt evreică»

În episodul de astăzi a emisiunii ”Verdict Politic”, Dana Budeanu abordează o temă de discuții ce s-a ivit în media în ultimul timp, amenințarea reclamată de Maia Morgenstern.

Budeanu o avertizează pe actriță să se retragă din jocul politic în care a fost implicată.

”Atenție, se încearcă această mizerie! În ultimele două săptămâni sau trei, cred, există un plan infect prin care se induce în subconștientul oamenilor ideea cum că România, românii, ar fi un stat antisemit, respectiv o nație antisemită.

Toată această mascaradă a început prin celebra demonstrație în stare de alertă, urgență, nici nu mai știu ce era, de pe treptele Teatrului Național, unde am sărbătorit împreună cu toată țara Hanuka.

Mă bucur, eu personal, mă bucur. A părut cumva un pic exagerat, dar mă bucur pentru că acea sărbătorire va dă astăzi o flegmă gunoaielor, vouă, tuturor celor ce încercați această mișcare pe care eu astăzi am să o explic tuturor.

Atenție, populație! Suntem în mijlocul unui atac la siguranța națională care se desfășoară pe câteva paliere, pe care vi le-am explicat. Urmează antisemitismul.

Acum două săptămâni jumate, domnul Bjorza a fost demis, pentru nimic, rețineți! Invocându-se că ar fi avut o poziție antisemită… Domnul Bjorza, citiți cine e! Citiți cum nu există nimic antisemit în ceea ce a declarat, dimpotrivă.

Această mizerie care se încearcă a se construi este instrumentată de doi frați, Muraru, nici nu știu care-i unul și care-i altul, unul pleacă în America ambasador și celălalt, nu știu, ține discursuri despre noi, acești antisemiți…

Inclusiv a luat atitudine, ieri, pentru ca acțiunea îndreptată împotriva Maiei Morgenstern trebuie anchetată și văzut care-i treaba cu mesajul ăla cu amenințarea cu moartea.

Asta după ce acum o săptămână Maia a postat nu știu ce dracu, că cineva a postat o glumă în care pronunța cuvântul jidan.

Vreau să fac o paranteză care este dedicată Maiei. Uită-te bine la mine, eu sunt un om, și atât. Din întâmplare, sunt evreică. Bunica mea a fost deportată la 12 ani, împreună cu toată familia. Asta a fost! Deci sunt pe line maternă, deci sunt pe pur!

Nu intra în acest joc! Tu nu ai ce să cauți în acest joc, tu ești o actriță. Ai muncit enorm, ai ajuns foarte sus. Tu nu ești Marius Manole!

Reține ce-ți spun! Astăzi poate să ți se pară OK. Că mai vorbești, într-o parte sau alta. Românii  nu sunt o nație antisemită, Maia, și tu o ști! Noi, ca țară, nu suntem o țară antisemită, dimpotrivă!

Maia, stai deoparte! Nu ai ce să cauți în această mizerie și manevră, și tu știi! Ș-atât am zis! Tu faci parte, ca și toți oamenii mișto, din generația veche de actori, din intelectualii din România, din acea generație mișto care spunea bă, bancuri și cu țigani, și cu evrei, și cu ruși, și cu români…

Mai știți bancurile la care râdeam? Râdeam la glume, râdeam!

În Israel, doamnelor și domnilor, se vorbește românește.Suntem țara probabil aflată în top 5 țări cu care Israelul este în cele mai bune relații.

Nu vă este rușine, mă jegurilor, să încercați să construiți așa mizerie.

O să explic pentru ce. Acești neterminați care sunt astăzi la putere sunt speriați de alți neterminați, aia de la AUR.

Ăia de la AUR, pe 27 parcă au făcut o acțiune în Republica Moldova, cu unirea ceva… Și neterminații ăștia de la putere sunt speriați că AUR crește în sondaje.

Securistu unu, securistu doi, trei, ăia care au făcut ”usereplusdoișiunsfert”, și aia care sunt sateliți la AUR, ăștia se bat acum.

Ceea ce voi citiți, percepeți, auziți… Maia a primit nu știu ce mesaj… Voi ați mai auzit de amenințări de la cetățeni normali?

Eu n-am nimic împotrivă să conducă, cine să conducă dacă nu serviciile secrete? Dar mă îndoiesc că mai conduce cineva la ce haos e! (…)”, a spus Dana Budeanu în episodul său Verdict Politic de astăzi, 29 martie 2021.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs