Dana Budeanu: «Copiii mei au anticorpi, de unde? I-am verificat! Eu nu am și trăim în aceeași casă. Cum vă explicați?»

02 Mar 2021 | scris de Monica Nistor

Dana Budeanu a declarat că fetele ei au anticorpii specifici după infecția cu SARS-CoV-2, că nu au avut niciun simptom și nimeni din familie nu a luat această boală.

Dana Budeanu: «Copiii mei au anticorpi, de unde? I-am verificat! Eu nu am și trăim în aceeași casă. Cum vă explicați?»

”Copiii mei au acești anticorpi, de unde? I-am verificat! De unde, când, cum? Eu sunt 100% că foarte mulți copii au. Eu nu am anticorpi și trăim în aceeași casă. Cum vă explicați? Pentru că acest virus nu are nicio treabă cu copiii. Se încearcă să se inducă o minciună.

Îmi asum ceea ce spun: nu vă lăsați manipulați de demența și de minciunile pe bandă rulantă cum că au apărut nu știu ce tulpini care vezi Domane atacă tinerii, etc. Ei pregătesc o vrăjeală ca să închidă iar școlile” a povestit Dana Budeanu, la Antena 3. 

”A întrerupe procesul educațional definitiv un an. Nu s-a făcut școala o zi. Peste un milion jumtate de copii nu au avut acces deloc la școală online. Este o crimă. Nu există.

Cine plătește pentru asta? Oamenii nici măcar nu fac apel la autorități. În ce să crezi? În cine? În Anisie? Copiii au fost ținuți degeaba în casă.

Nu a existat niciun studiu. Că dacă ar fi existat, ar fi ținut toate țările. Sau nu ne mai luăm după ei acum? Că noi lumina luăm de la UE.

Cine a decis închiderea școlilor în România? Nu avem un nume. Există un om care a zis asta. Care este peste prim-ministru. Cine hotărăște? Cine este peste prim-ministru? Ăștia pregătesc o vrăjeală că să închidă iar școlile” a adăugat Budeanu.


CLICK - Follow us on Google News