Ecologistul Daniel Bodnar crede că accidentul său nu a fost întâmplător. «Strâng probe când nu se mai pot strânge»

15 Feb 2021 | scris de Ioana Tomozei

Activistul de mediu Daniel Bodnar este internat într-o clinică din Germania, din cauza unui accident de circulaţie suferit luna trecută, tânărul nu poate să meargă, însă face eforturi să rămână optimist. Ecologistul este de părere că în noaptea accidentului ”s-a întâmplat ceva necurat” şi că aşteaptă expertiza asupra maşini

Ecologistul Daniel Bodnar crede că accidentul său nu a fost întâmplător. «Strâng probe când nu se mai pot strânge»

Procesul de recuperare este de durată şi extrem de greoi, iar presiunea pusă pe Daniel Bodnar este foarte mare, cu atât mai mult cu cât continuă să primească mesaje de ameninţare.

”Ameninţările la adresa mea şi a familiei continuă. În toată perioada după accident au fost foarte multe mesaje de ameninţare, pe care le-am redirecţionat la Poliţie. Şi astăzi socrul meu a fost ameninţat prin SMS de cineva din Putna şi nu se mai poate continua aşa. Avem suficientă durere”, scrie Daniel Bodnar pe pagina sa de Facebook.

Daniel Bodnar vorbește, pentru prima dată, și despre condițiile în care s-a produs accidentul care l-ar fi putut lăsa paralizat pe viaţă.

”Am şi eu dreptul să-mi pun semne de întrebare, analizele la sânge nu-mi vin, tot drumul spre casă eram somnoroşi deşi era o distanţă scurtă.

Oare ce se întâmplă? Nu ştiu ce a fost, eu am fost inconştient după accident şi până acum nu am avut puterea să mă gândesc şi la cauzele accidentului şoferului.

Ne-a interesat să găsim soluţii pentru recuperarea sănătăţii mele, iar domnul ministru m-a sunat când eram în spital la Iaşi şi mi-a spus că ştie de situaţie şi se va face ancheta, dar lui Dani şoferul i s-a spus că dosarul va continua când eu ies din spital, dar până atunci toate probele dispar... ”, spune Daniel Bodnar.

El susţine că nu a consumat băuturi alcoolice în seara accidentului şi crede că se poate presupune că acesta ar fi putut fi provocat de o mână criminală.

 ”Aşa se întâmplă şi cu anchetele din păduri, strâng probe când nu se mai pot strânge şi nu se găsesc infractorii. Cred că trebuia atunci verificată maşina, unii spun că poate au pus pastile sau praf pentru somn pe unde intră aerul în maşină, alţii spun că s-a umblat la direcţie.

Nu am verificat eu maşina, dar la câte probleme am avut cu mafia lemnului Poliţia trebuia să-şi pună semne de întrebare şi să facă expertize, dar ei erau interesaţi dacă eu am băut alcool deşi eram PASAGER în maşină.

Tind să cred că nu a fost un simplu accident... Şi eu şi Dani nu adormeam aşa uşor în maşină niciodată. Eram obişnuiţi cu drumurile lungi.  

Dorinţa mea după accident către Poliţie a fost să-mi vină analizele la sânge că este dezonorant pentru mine să se creadă că eu am băut alcool atunci, dar nici până acum nu a venit rezultatul”, conchide Bodnar în postarea sa de pe Facebook.


CLICK - Follow us on Google News