3dots.ro

Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată și i-a înscris la una de stat: ”De ce să dai bani de două ori?”

Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată și i-a înscris la una de stat: ”De ce să dai bani de două ori?”

Din articol:

Daniel Buzdugan a hotărât în urmă cu trei ani de zile să își retragă copiii de la școala privată unde învățau și i-a înscris la una de stat. El se declară mulțumit de decizia luată, prezentând și motivele întemeiate care au stat la baza luării acestei decizii.

Luca și Maria sunt cei doi copii pe care Daniel Buzdugan îi are alături de soția sa, Monica, cu care este căsătorit de aproape 20 de ani. Din dorința de a le oferi copiilor cea mai bună educație, cei doi părinți au decis să îi înscrie la o școală privată, dar au fost nemulțumiți.

Nemulțumirea a venit în primul rând din faptul că deși plăteau taxele școlare, pentru a sedimenta informația primită la cursuri și pentru a o aprofunda erau nevoiți să plătească și ore de meditații.

Așa că au decis să îi retragă de la școala privată și să îi înscrie la una de stat.

”Am făcut asta acum vreo trei ani. I-am dus în sistemul de învățământ de stat, pentru că un copil oriunde ar fi trebuie să facă pregătire și de ce să dai bani de două ori, când el poate învăța la o școală de stat. Decât să dai bani de două ori, și pentru pregătiri, și pentru școală, a fost o economie a familiei noastre și am zis să ducem copiii la școlile de stat.”, a declarat Daniel Buzdugan pentru Spectacola.ro.

Daniel Buzdugan spune că e mulțumit de decizia luată și de școala de stat unde sunt acum înscriși copiii lui.

”Încurajez și învățământul privat, este bun, dar trebuie încurajat și învățământul de stat, cunosc mulți profesori care erau la școlile private, iar în acest moment au venit la cele de stat. Da, suntem mulțumiți”, afirmă realizatorul radio.

”Uite, ăsta nu are adidași ca noi, nu are telefon ca al nostru”

Daniel Buzdugan a abordat acest subiect afirmând că nu i se pare corect să plătească la școala privată cât un an la o facultate de arhitectură în străinătate.

”I-am scos de la școlile private pentru că am vrut să vadă că se poate face carte și la stat.

Am considerat că să arunci atât de mulți bani pentru educație, să ajungi să plătești la o școală cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… Am considerat că nu e normal să dăm atâția bani…”, a declarat la momentul respectiv prezentatorul pentru Ego.

Buzdugan susținea atunci că la școlile private copiii nu se întrec la învățătură, ci în etalarea pieselor vestimentare de firmă.

”Tu vrei să îți educi copilul să se îmbrace într-un fel, să fie modest, cu bun simț, în sensul bun și nimerești în școala respectivă unde vin copiii și își dau coate: ”Uite, ăsta nu are adidași ca noi, nu are telefon ca al nostru, are telefon cu butoane”, a explicat Daniel Buzdugan.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs