3dots.ro

Cum a fost posibil ca o româncă să se trezească cu o datorie la bancă, deși nu făcuse împrumut niciodată

Cum a fost posibil ca o româncă să se trezească cu o datorie la bancă, deși nu făcuse împrumut niciodată

Se întâmplă ca unii oameni să se trezească cu o datorie la bancă deși ei nu au făcut împrumut. Acesta este și cazul

O româncă a aflat din întâmplare că numele său se află pe lista Biroului de Credit cu două credite, în condițiile în care nu a făcut un împrumut niciodată…

”Am citit mai devreme o postare a unei persoane care s-a trezit în , ea neavând credit niciodată. Am zis să văd, poate apar și eu pe undeva.. și surpriză, apar cu 2 credite pe care nu le-am avut niciodată (BCR și un IFN).

Urmează să sun la ei, însă cum pot să mă asigur că rezolv în așa fel încât să nu apar deloc nicăieri? Mi se pare incredibil să te trezești dator când nu ai luat un leu niciodată de nicăieri. Stăteam liniștita ca sunt curată.. însă se pare ca nu sunt”, se arată în postarea publicată de româncă pe grupul de Facebook ”Avocatul Online”.

”Pe foarte mulți i-am auzit că s-au trezit cu datorii fără să știe și când au verificat era cu semnătură electronică. În ce lume trăim, din păcate”, a comentat un membru al grupului.

”Reclamație scrisă. Pentru reclamații legate de biroul de credit termenul este de 15 zile de răspuns. Dacă nu ați avut legătură cu bancă/ IFN și greșeala este a lor, vă vor șterge din biroul de credit în urma solicitării dumneavoastră.

Mai mult decât atât, probabil speța va fi redirecționată și către departamentul antifraudă”, a scris și un alt utilizator al rețelei de socializare.

”Obțineți date exacte de la biroul de credite, de la bancă și de la IFN și dați documentele mai departe către [email protected]”, a îndemnat o altă persoană.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs