Ultimul mesaj postat de creatoarea de modă Delia Lazar înainte de a muri, la doar 42 de ani

Ultimul mesaj postat de creatoarea de modă Delia Lazar înainte de a muri la doar 42 de ani

Delia Lazăr, recunoscută drept una dintre cele mai apreciate creatoare de modă din România, cu numeroase premii atât în țară, cât și în stăinătate, a încetat din viață la numai 42 de ani.

”In urma unei operații complexe pe creier in anul 2022 mama noastră a început o nouă viață, însă după o perioadă de recuperare de un an și jumătate un moment de neatenție și o stare fizica slăbită, au dus la o tragedie.

Pe aceasta cale ținem să vă anunțăm că draga noastră mamă, ne a părăsit pe data de 7.01.2024.

TE VOM PASTRA IN INIMILE NOASTRE PENTRU TOTDEAUNA. TE IUBIM MAMA!”, au anunțat copiii designerului pe pagina ei de Facebook.

Ultimul mesaj postat pe Facebook: ”Știu că voi răzbate in tot ce va urma…”

”Anul acesta m-a învățat să nu renunț niciodată. M-am confruntat cu atâtea provocări dar le-am înfruntat cu curaj. Știu că voi răzbate in tot ce va urma…

M-a învățat să renunţ la iluzia controlului. Sunt lucruri care se vor întâmpla indiferent dacă îmi place sau nu. Atâta timp cât am încredere în proces și fac tot posibilul, totul va fi în regulă! M-a învățat să accept schimbarea. Oportunitățile se vor prezenta întotdeauna celor care sunt pregătiţi, iar eu sunt dispusă să accept schimbarea dacă aceasta va duce la o versiune mai bună a mea!

Țin să le mulțumesc tuturor celor care mă respectă. Celor care mă consideră un prieten. Celor care mă iubesc.

Celor care se gândesc la mine din când în când. Celor care îmi dau un sfat bun. Celor care-mi dau puterea de a continua.
Celor care mă susțin şi mă acceptă aşa cum sunt.

Vă mulțumesc!”, a scris Delia Lazar într-o postare pe pagina sa de Facebook, în data de 30 decembrie 2023.

Laureată la Festivalul Mondial al Modei de la Dubai

La sfârșitul anului trecut, creatoarea de modă Delia Lazăr a înființat Asociația Culturală Bonheur, prin intermediul căreia intenționa să-și continue activitatea și proiectele.

În 2018, i s-a acordat premiul pentru “Cea mai bună/frumoasă rochie” la Festivalul Mondial al Modei de la Dubai, Emiratele Arabe Unite. Ulterior, a fost invitată să facă parte din echipa de organizare a evenimentului, ocupând funcția de director artistic.