Denise Rifai a demisionat de la Realitatea

15 Mar 2020 | scris de Anita Raicu

Denise Rifai și-a anunţat public demisia de la postul de televiziunea Realitatea, după nouă ani de activitate, motivându-şi decizia prin ăn baza incompatibilității sale cu noua linie editorială a postului.

Denise Rifai a demisionat de la Realitatea

”Ştiu că mă aşteptaţi mâine seară să fim împreună la «Legile Puterii». Mai ales acum, într-o astfel de situaţie când România este într-o criză despre care nimeni nu poate spune cum şi mai ales când se va încheia. 

O să vă spun şi dumneavoastră ce am hotărât încă de joi la prânz, înainte de a intra în emisie. Am decis să demisionez de la Realitatea şi este un act Unilateral. Iar motivul este unul cât de poate de simplu: între mine ca jurnalist şi noua linie editorială a postului s-a instalat o incompatibilitate evidentă.

Eu sunt Denise Rifai. moderator si realizator al emisiunii «Legile Puterii». Şi aşa o să rămân! Şi nu pot lucra ca profesionist şi om care am trăit zi de zi prin emisiunea pe care o realizam, în acest nou climat pe care cu siguranţă l-aţi remarcat şi dvs.

Plec aşadar de la noua Realitatea Plus, dar cu acea Realitatea TV care astăzi nu mai e, în suflet! Sunt mulţumită că am avut parte de 9 ani de activitate jurnalistică aşa cum scrie la carte, în această televiziune care, în toţi anii aceştia, a fost o insulă de independenţă jurnalistică. Poate singura!“, a scris Denise Rifai pe pagina sa de Facebook.
 
În finalul mesajului, Rifai le promite ”iubiţilor ei telespectatori că îi ia cu ea acolo unde o să meargă şi ea“, dar a avut şi o replică tăioasă: ”Ştiţi ce nu pricep unii? Că presa nu se vinde. Se face! Iar eu sunt şi rămân jurnalist“.


CLICK - Follow us on Google News