3dots.ro

Deputatul PSD Sebastian Radu, 49 de ani, a murit din cauza COVID

Deputatul PSD Sebastian Radu, 49 de ani, a murit din cauza COVID

Deputatul PSD de Buzău Sebastian Radu, în vârstă de 49 de ani, a murit din cauza COVID, a anunțat președintele partidului, Marcel Ciolacu. Sebastian Radu se afla la primul mandat în Parlament.

”Am primit în această dimineață una dintre cele mai dureroase vești. Bunul meu prieten și coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid.

Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalți pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna!

Condoleanțe familiei! Suntem alături de voi”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

La începutul lunii noiembrie, deputatul Sebastian Radu a fost confirmat cu COVID-19 şi a dezvoltat o formă gravă de boală.

De la Spitalul Judeţean din Buzău, el a fost transferat în Capitală şi intubat.

Politicianul a murit în Germania, unde urma să facă un transplant de plămâni
Ulterior, după ce starea sa de sănătate s-a agravat, a fost trimis în Germania, la începutul acestei săptămâni scrie presa locală. Tot acolo, politicianul a şi decedat.

În Germania, urma să facă un transplat de plămâni, însă inima lui a încetat să mai bată în noaptea de marţi spre miercuri.

Sebastian Radu a fost ales deputat în 2016. El a făcut parte din Comisia pentru sănătate şi familie și din Comisia pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs