3dots.ro

Designerul Stephan Pelger a murit la doar 44 de ani!

Designerul Stephan Pelger a murit la doar 44 de ani!

Din articol:

Designerul Stephan Pelger a încetat din viață la doar 44 de ani. Potrivit primelor informații, el a fost găsit fără suflare, spânzurat, în locuința sa, de către un vecin.

Cazul decesului lui Stephan Pelgera fost preluat de Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Stephan Pelger era unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați creatori de modă din țara noastră.

Se pare suferea de depresie și de insomnie și că ar fi decis să-și curme viața.

”În urmă cu două săptămâni părea fericit, și-a făcut implant de păr, nu înțeleg ce l-a determinat să recurgă la acest gest”, a declarat Cătălin Botezatu. la România TV.

Ieri seară s-a întâlnit cu un grup de prieteni cărora le-a mărturisit că este foarte afectat de decesul unei mătuși care locuia în Germania. Cei prezenți spun că ar fi băut în jur de 10 pahare de alcool și că ar fi luat și pastile antidepresive.

În luna februarie a acestui an, Stephan Pelger a fost prezent în emisiunea Xtra Night Show, acolo unde a vorbit despre problemele grave pe care le-a avut cu insomnia și consumul de substanțe interzise.

După ce a apelat la serviciile unei clinici de dezintoxicare, designerul spunea că a se simte mai sănătos ca niciodată.

”Eu am o depresie latentă. Nu e o depresie care apare în fiecare zi. Sunt un om fericit, sunt un om realizat, sunt un om care se bucură de viață, de prieteni, de ceea ce am realizat în atâția ani, dar am momente în care cad atât de rău… Am avut aproape o săptămână în care nu am putut să mă ridic din pat”. (…)

”Partea severă a acestui sevraj îngrozitor a început în august 2019,atunci când am trecut prin acea experiență nefastă, respectiv jaful din Cannes.

Din acel moment, nopțile pentru mine au devenit mai scurte, coșmarurile mai puternice, grijile la fel, iar insomnia și-a pus amprenta pe toate aspectele vieții mele”, mărturisea Stephen Pelger.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs