Deva. Moartea subită unei eleve premiante i-a cutremurat pe colegii săi de liceu

Deva. Moartea subită unei eleve premiante i-a cutremurat pe colegii săi de liceu

Andra Hrubi, o elevă din clasa a XII-a de la Colegiul Național Pedagogic ”Regina Maria” din Deva, a murit fulgerător, în urma unui infarct, susțin apropiații săi.

Adolescentei i s-ar fi făcut rău și, deși a fost transportată la spital într-un timp scurt, nu a mai putut fi salvată.

Vestea decesului a fost anunțată de reprezentanții Colegiului Național Pedagogic ”Regina Maria” din Deva.

”Cu multă durere în suflet dorim să-i adresăm un ultim omagiu, colegei noastre, Andra Hrubi. Niciunul dintre noi nu și-a imaginat că ne vom lua rămas bun pe vecie, n-am crezut că timpul trece pe nesimțite și că viața unui om este asemenea unei clipe, până când sufletul tău a ales să ne părăsească.

Ai fost un înger încă din prima zi în care te-am cunoscut, ai reușit să arăți lumii ce e puritatea, ce înseamnă inocența, simplitatea și eleganța.

Ai trăit de mică în lumea cărților, ai avut o înclinație pentru tot ceea ce e frumos, iar în acest moment suntem convinși că acolo unde ești, îți trăiești propria poveste.

Îți mulțumim pentru amintiri, clipele petrecute împreună și pentru prietenia ta sinceră. Te vom purta veșnic în inimile noastre. Rămas bun și drum lin spre Ceruri, dragă Andra! Clasa a 12-a F/S”, au transmis foștii colegi ai elevei pe pagina de Facebook a Colegiului Național Pedagogic ”Regina Maria” din Deva.

Foștii săi apropiați ai Andrei Hrubi povestesc că adolescenta era extrem de pasionată de citit. Avea peste 400 de cărți citite în ultimii trei ani ani, de pe site-ul Goodreads, iar pe canalul său de TikTok se declara ”puțin obsedată de haine și cărți” și a publicat zeci de clipuri video în care prezenta cărțile pe care le citise.

Urmăriți-ne pe Google News - 3DOTS Stories