Dezvăluiri controversate despre Hagi: De sub plapumă, au ieșit două capete: Gică și «Dințarul» - video

13 Nov 2018

Prezent într-o emisiune online la gsp.ro, Sorin Răducanu fost candidat la șefia FRF, a făcut o serie de afirmații controversate despre Gică Hagi, după ce a fost întrebat despre cum era fostul

Având nevoie de publicitate în jurul candidaturii sale la șefia FRF, Răducanu a simțit nevoia de-a se face cunoscut prin destule declarații bombastice. "Fac fotbal amator în Liga 1", amenința înaintea alegerilor FRF din aprilie 2018. 

«Hagi era timid și cu bun simț. Astea sunt plusuri. Minusuri sunt mai multe. 

Dacă vă spun una, vă explodează laptopul! Era până în 1989, la Sinaia. Erau mai multe vile între hoteluri. La una dintre vile, erau în vacanța de iarnă Hagi, Belodedici, Balint, doctorul Amer «Dințarul» și Gigi Becali.

M-am dus și eu și eram mai euforic, țipam pe acolo «La mulți ani!» și întrebam unde e Hagi. Ceilați au zis «În camera aia» și strigau «Nu intra!». Eu nu am ținut cont și am deschis ușa camerei , iar de sub plapumă se ițesc două capete, domnul Gică și domnul «Dințar». Eu le tot ziceam «La mulți ani!» , iar ei spuneau «Hai că vorbim, lasă-ne în pace! Mai vorbim».

Înainte de prima soție, Hagi a stat 2-3 ani în casă cu un bărbat, Darius Handrea. De ce a divorțat Hagi de prima nevastă?! Din cauza lui Handrea!», a declarat Sorin Răducanu la GSP LIVE.

"Dințarul" este porecla doctorului stomatolog Amer Al Mouzayen, un sirian venit în România pe vremea studenției.

Într-un articol din Libertatea, publicat în 2008, se vorbea despre relația de prietenie dintre Hagi și Amer. Mama lui Hagi vorbea atunci despre sirian că este precum fratele mai mare al lui Gică.

"L-am cunoscut pe Hagi în urmă cu 24 de ani, venise la Sportul, iar eu, student la Stomatologie, asistam la toate meciurile. Gică a ținut să respecte dorința tatălui său, Iancu, și și-a luat de nevastă o machedoancă. Tocmai din acest motiv, Hagi a avut mai puține femei decât degetele de la o mână. Nu voia să iasă cu alte fete de teamă să nu apuce să le îndrăgească", spunea doctorul Amer Al Mouzayen în respectivul articol din 2008.

După Revoluție, Hagi și Amer au devenit parteneri într-o afacere, clinica de stomatologie Dentosan.

Gică Hagi a reacționat în urma afirmațiilor lui Răducanu printr-un comunicat postat la ora 13:30 pe site-ul oficial al Viitorului: 

"În urma emisiunii de pe GSP Live, din această dimineață, 13 noiembrie 2018, preluată ulterior și de cotidianul GSP, managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, face următoarele precizări:

- Sunt trist și dezgustat de acest circ, de această comedie prezentată în această dimineață de un brand media din sportul românesc, un cotidian atât de important, cu o vechime de aproape 100 de ani.

- Este rușinos și totodată degradant nivelul la care s-a ajuns, de a se crea această mizerie cu singurul scop de a denigra !".

SHARE