Aberația de libertate! Un lider #rezist salută accidentarea unei jandarmerițe și al copilului său pe trecerea de pietoni

15 Nov 2018

Cocoțat, nimeni nu știe cum, pe idealurile comune ale majorității românilor, Cristian-Mihai Dide dovedește cum libertatea de exprimare poate lăsa să scape o logica unei gândiri în care rațiun

"One more down! Du-te după Giani" — a reacţionat Dide, pe Facebook , la ştirea despre moartea unei angajate a Jandarmeria Suceava care a fost accidentată mortal, miercuri, pe trecerea de pietoni, alături de fetiţa sa de un an.

Postarea lui Dide a generat mii de reacţii critice, inclusiv din partea altor membri ai mişcării #rezist, dar şi din partea poliţistui Marian Godină.

"Omul ăsta (dacă poate fi numit așa) se bucură de moartea unei mame, doar pentru că femeia era jandarm. Am auzit că sunt unii care donează pentru ca el sã protesteze și observ că am și câțiva prieteni în comun cu el. Ori îl ștergeți voi din listă, ori vă șterg eu pe voi, e imposibil să fiți prieteni și cu mine, și cu acest specimen", a scris Godină pe Facebook.

Deloc intimidat de reacțiile negative produse de postarea sa,  Dide şi-a susţinut în continuare poziţia: "Pentru mine a murit un jandarm. Scuza că avea un copil nu mai ţine... Şi Stalin a avut copii, Bin Laden a avut copii, şi ei tot oameni au fost. Câţi oameni au omorât cei de mai sus?"

Dide este membru în PACT, partidul condus de Sebastian Burduja.

Cu o astfel de logică bolnavă, n-ar fi exclus ca Dide să proiecteze pe Casa Poporului imagini cu accidentul jandarmeriței.

 

SHARE