Laptop, aparat foto digital și stick-uri de memorie descoperite în casa lui Gheorghe Dincă! Are și cont de Facebook!

06 Aug 2019 | scris de Monica Pavelescu

În ciuda aparențelor pe care le oferă anchetatorilor Gheorghe Dincă, aceștia au avut surpriza să descopere în timpul perchezițiilor, în afara telefoanelor învechite, un laptop, o cameră foto digitală și stickuri de memorie.

  • Laptop, aparat foto digital și stick-uri de memorie descoperite în casa lui Gheorghe Dincă! Are și cont de Facebook!

DIICOT va investiga, în zilele următoare, suporturile de memorie ale dispozitivelor găsite în casa lui Dincă. 

Ceea ce atrage atentia anchetatorilor este combinația telefoane vechi, ”cu butoane”, mai greu de reperat, și tehnologia modernă, una dintre ”amprentele” infractorilor. 

”Casa era înt-o dezordine de nedescrie, cu zeci de haine aruncate, maldăre de lucruri, nu știai unde era locul de masă și cel de dormit”, au descris anchetatorii locuința.

În combinație cu acest aparent haos, au apărut însă urmele unei personalități stranii, eficiente și conectate la mijloacele lumii contemporane. E același om care a reușit, conform propriilor mărturii, să scape de trupurile Alexandrei și Luizei într-un interval de doar câteva ore și care i-a uluit pe investigatori în dimineața prinderii sale, pe 26 iulie, prin precizia răspunsurilor în momentele pline de tensiune ale capturării.

”Ce ne-a frapat la prima întâlnire cu Dincă, chiar când am intrat în casă dimineața la 6.00, a fost că era ”prezent” și avea răspunsuri prompte la întrebări cheie”, spune unul dintre anchetatori.

”Nu vrem să avansăm ipoteze, însă e posibil să descopere pornografie infantilă în memoria aparatelor descoperite”, susține un om care cunoaște ancheta.

O surpriză și mai mare constă în descoperirea unui cont de Facebook al lui Gheorghe Dincă. Contul i-a fost făcut lui Dincă de un puști, conform primelor urme luate de investigatorii care cercetează ”urmele” digitale ale bărbatului de 66 de ani.

SHARE