Dincă cere să nu mai fie stresat, obosit, plimbat, atât timp cât a recunoscut faptele

05 Aug 2019 | scris de Anita Raicu

Gheorghe Dincă continuă să se joace cu anchetatorii săi. După ce inițial a mărturisit faptul că nu mai ține minte foarte bine unde ar fi trupul Luizei Melencu, pe care l-ar fi aruncat ori în Olt, ori în Dunăre, principalul suspect din cazul de la Caracal le-a indicat un alt loc, la marginea unei păduri din apropierea Caracalului.

  • Dincă cere să nu mai fie stresat, obosit, plimbat, atât timp cât a recunoscut faptele

Anchetatorii au descoperit în locul indicat de Dincă mai multe rămășițe umane, care  urmează să fie trimise la Bucureşti pentru expertiza ADN care să stabilească dacă aparţin sau nu Luizei.

Potrivit unor surse din anchetă citate de a1.ro, se pare că Gheorghe Dincă are o atitudine șocantă în fața anchetatorilor. El le-ar fi spus că este suficient faptul că a recunoscut faptele și că nu consideră nu este necesar să îl streseze, să îl obosească și să-l plimbe dintr-o parte în alta.

Potrivit unor surse din anchetă citate de a1.ro, se pare că Gheorghe Dincă a avut o atitudine șocantă în fața anchetatorilor. Acesta le-ar fi spus că este suficient faptul că a recunoscut faptele și nu este necesar să îl streseze, să îl obosească și să-l plimbe dintr-o parte în alta.

“Nu mă mai întrebaţi, eu am recunoscut fapta şi nu mă mai obosiţi, mă stresaţi şi mă plimbaţi, atâta vreme cât eu am recunoscut“, ar fi spus Gheorghe Dincă la audieri, susțin surse din anchetă.

SHARE