Craiova. Directoare de școală, înregistrată jignind o elevă apoi șantajată

22 Ian 2021 | scris de Monica Pavelescu

O directoare de școală gimnazială din Craiova a fost înregistrată în timp ce jignește o elevă la o oră de curs.

Craiova. Directoare de școală, înregistrată jignind o elevă apoi șantajată

În înregistrare se poate auzi cum directoarea Școlii Gimnaziale Traian din Craiova țipă la o elevă, pe care o și jignește repetat, în timpul unei ore de curs.

Înregistrarea a fost făcută de un elev și a fost transmisă mai departe unor cadre didactice, jurnaliștilor, dar și autorităților locale.

Imediat după apariția înregistrării în spațiul public, profesoara spune că a fost șantajată, cerându-i-se demisia, și a depus și plângere penală, relatează Europa FM.

Directoarea spune că la începutul înregistrării vocea care se aude nu pare a fi a ei, dar la sfârșit este sigur. Profesoara spune că se mai întâmplă, așa cum i-ar fi spus și alți colegi, ca dascălii să mai țipe la elevi.

Ea mai susține că a fost șantajată cu această înregistrare pentru a-și da demisia, motiv pentru care a făcut o plângere penală.

Reprezentanții ISJ Dolj au anunțat ca vor declanșa o anchetă:

”Inspectoratul Școlar Județean Dolj s-a autosesizat privind acest caz, urmând a se demara verificarea aspectelor semnalate și, în funcție de rezultatul verificării, se vor lua măsurile care se impun, conform legislației în vigoare”.


CLICK - Follow us on Google News