Directoarea unui liceu care este și consilier local, prinsă la furat într-un supermarket

Directoarea unui liceu care este și consilier local, prinsă la furat într-un supermarket

Directoarea unui liceu, totodată și consilier local în comuna Pătârlagele din județul Buzău, a fost surprinsă furând dintr-un magazin.

Potrivit presei locale, nu este pentru prima dată când este surprinsă luând produse din magazin fără să le plătească, ceea ce poate conduce la concluzia că suferă de cleptomanie.

Directoarea Liceului Tehnologic din Pătârlagele, consilier local al comunei, Iuliana-Relly Mustață, a fost surprinsă de angajații unui magazin în timp încerca să ia diferite produse din magazin fără să le plătească.

Potrivit opiniabuzau.ro, ea era în atenția pazei supermarketului respectiv, având ”antecedente” în acest sens.

Directoarea de liceu a încercat să explice întâmplarea spunând că unul dintre produsele pe care dorea să le pună în coș ”i-a căzut în geantă” fără să bage de seamă.

”O neatenție a mea, un eveniment nefericit. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva!”, a declarat Iuliana Relly Mustață.

Poliția a fost sesizată de responsabilii magazinului, dar agenții au reușit să îi convingă pe păgubiți să nu reclame furtul.

După recuperarea prejudiciului, conducerea magazinului a decis să-i interzică femeii accesul pe viitor.

Media locală mai spune despre directoarea liceului că este un cadru didactic cu peste 40 de ani de experiență și că incidentul i-a șocat atât pe colegii săi, cât și pe elevii și părinții care au aflat despre acest caz.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU