3dots.ro

Director de instituţie publică, criță la serviciu: «Mă doare în p..ă pe mine. Nu mor caii când vor câinii» – video

Director de instituţie publică, criță la serviciu: «Mă doare în p..ă pe mine. Nu mor caii când vor câinii» – video

Unii dintre angajații la stat se bucură din plin de viață, chiar și atunci când ar trebui să fie în slujba cetățeanului, la locul de muncă…

Luni, 24 februarie, județul Vaslui s-a aflat sub Cod Portocaliu de vânt puternic, iar jurnaliștii de la Vremea Nouă au fost interesați să afle de la șeful  Inspecţiei de Stat în Construcţii, Cornel Alexa, dacă în contextul fenomenelor acestor fenomene meteorologice clădirile din județ prezintă vreun pericol pentru cetățeni.

Echipa de jurnaliști l-a găsit pe directorul ISC Vaslui era într-o stare extrem de euforică, clătindu-se şi abia reuşind să lege două vorbe. Ba mai mult, stânjenit, un subaltern aflat în birou, care îi solicita să semneze un ordin de deplasare, fost nevoit să-i indice cu degetul locul în care trebuia să-și pună semnătura.

În timpul interviulului, directorul Cornel Alexa a oferit un spectacol jenant, demonstrând că nu-i pasă nici de siguranţa cetăţenilor şi nici de controalele ministerului, bucurându-se ”că e contemporan cu noi”. 

Despre eventualele controale în teren, pentru a verifica siguranţa clădirilor, cu acoperişuri construite haotic, Alexa le consideră nişte ”căcaturi”: ”Tu ai venit să vezi, aicea… deci… întotdeauna tu mă întrebi căcaturile astea… mă doare în p…ă pe mine, când se întâmplã… Ai înteles, meseriaşule” Nu mor caii când vor câinii. Caii mor când… mă doare în p…ă”, a filosofat directorul ISC Vaslui.

În privinţa controalele efectuate la Vaslui de către Ministerul Dezvoltării, în cadrul proiectelor PNDL, directorul ISC continuat la fel de incoerent, confunând PNDL, cu ANL. 

”Deci… toate problemele care sunt, sigur şi expeditiv, fără nicio problemã. Nu am avut din punct de vedere institutional, nicio treabă. Tu acu’ ai venit, că vezi, că… dar noi, din punctul de vedere, instituţional, totul a fost pregătit şi corect… Chiar as vrea sã menţionăm: la judetul Vaslui nu au fost niciun fel de dubii la lucrările care au fost la… la ANL… mă rog, la lucrãrile care au fost verificate”, a continuat seful ISC Vaslui.

Directorul Cornel Alexa a încheiat interviul cântându-i jurnalistului Vremea Nouă: “Să-mi cânti, cobzar bătrân, ceva/ Să-mi cânti ce stii mai bine/ Că vin ţi-oi da, si bani ţi-oi da/ Şi haina de pe mine”.

Colegii directorului ISC Vaslui, aflat de mai mulți ani în acest post, obținut cu sprijin politic,  susţin că la nivelul instituţiei este de notorietate faptul că acesta n-are nicio problemă să vină deseori beat la locul de muncă. 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs