Director din Primăria Târgu Jiu fotografiat în timp ce o femeie de serviciu îi făcea pedichiura: «Aveam piciorul luxat şi mi se lega o faşă»

10 Oct 2018

Directorul Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu, Marian Rotaru, s-a făcut cunoscut în mod spectaculos, într-o fotografie care circulă pe reţelele de socializare în care i se

Cum e bine să fii angajat la stat și să nu lași subordonații să încaseze degeaba salariul, s-a autosesizat unul din directorii din Primăria Târgu-Jiu, Marin Rotaru, care, după cum arată o fotografie virală pe Facebook, se pare că a pus o femeie de serviciu a instituției să-i facă pedichiura.

«Voi cere o nota explicativă. Nu e o imagine care face cinste nici Direcţiei, nici Primăriei municipiului Târgu Jiu», a declarat Marcel Romanescu, primarul din T\rgu-Jiu, despre această fotografie, publicată şi de site-ul Scandaldegorj.ro

Marian Rotaru, fost primar PSD al comunei Leleşti, a explicat că fotografia este făcută în urmă cu doi ani, imediat după ce preluase conducerea Direcţiei de Patrimoniu, şi că ea nu reprezintă altceva decât ceea ce pare, nu este vorba de pedichiură, ci de bandajarea piciorului, la care suferise o luxaţie.

«Am o gută de 7-8 ani de zile şi de asta stau cu piciorul în apă. În plus, atunci am avut o luxaţie la piciorul drept. Am fost la urgenţe şi mi s-a spus să ţin gheaţă cu faşă elastică. Mi-a pus soţia acasă, când am plecat la serviciu, dar gheaţa s-a topit şi am rugat-o pe femeia de serviciu să-mi lege o altă faşă. Pe masă nu este ojă, ci o sticluţă cu ulei. Am acte medicale care îmi dovedesc spusele», a declarat Marian Rotaru. 

SHARE