S-a furat un mort la Huși, miza: ajutorul de înmormântare

15 Dec 2019 | scris de Monica Pavelescu

Obiceiul furatului miresei, la nuntă, e deja cunoscut, cel al mortului de la morgă se pare că e pe cale să devină și el destul de popular...

S-a furat un mort la Huși, miza: ajutorul de înmormântare

O femeie susține că trupul fostului său soț a fost ”însușit” de o altă persoană și chiar a depus o plângere penală împotriva făptașului. Disputa pe corpul neînsuflețit s-a născut din cauza ajutorului de înmormântare în valoare de 5.000 de lei, fosta soție acuzând un cunoscut că a vrut să-și însușească acești bani, în timp ce acesta spune că a dorit doar să facă o faptă creștinească.

O femeie din Huși a reclamat faptul că un cunoscut, un bărbat în vârstă de 37 de ani a luat cadavrul fostului soț chiar de la morgă, dorind să încaseze ajutorul de înmormântare.

Acuzatul susține vehement că a vrut doar să facă o faptă bună.

”După ce că m-am dus să scot mortul de la morgă, m-am chinuit, l-am cărat cu masina mea, asa cum am putut, soția și fratele ei m-au acuzat că am furat cadavrul. Acum am plângere penală de la ei”, a declarat bărbatul, potrivit publicației Vremea Nouă.

Ulterior, el l-a transportat în mașina personală și apoi l-a depus la capelă.

”Aici a fost scandal. Că eu l-am depus acolo, i-am adus icoană, tot. Stăteam la priveghi. A venit în capelă cu mare scandal fratele soției, care a spus ca imediat să îi dau certificatul de deces. M-a acuzat că am furat mortul, ca să încasez ajutorul de înmormântare. A sărit la mine. Eu i-am spus că am vrut să fac o faptă bună iar el, în loc să îmi mulțumească, vine să mă bată? Nu e frumos”, se plânge Marin Lila.

Bărbatul mai susține și că defunctul nu mai trăia de ani buni cu fosta soție, care este interesată acum tot de ajutorul de înmormântare.


CLICK - Follow us on Google News