3dots.ro

Momentul în care DJ Lalla a fost găsită pe plaja din Mamaia, filmat de o cameră de supraveghere – video

Momentul în care DJ Lalla a fost găsită pe plaja din Mamaia, filmat de o cameră de supraveghere – video

Din articol:

Momentul în care Laura Roşca, alias DJ Lalla, a fost găsită fără viață pe plaja din Mamaia Nord a fost filmat de o cmară de supraveghere montată pe un hotel aflat în zonă.

Din imagini se poate observa agitaţia declanșată pe plajă de tragica descoperire, precum şi momentul în care echipajele de salvare intervin la faţa locului.

Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar anchetatorii au prelevat probe pentru a stabili dacă în momentul decesului DJ Lalla era sub influenţa alcoolului sau a substanţelor interzise.

În urma expertizei făcute de medicii legişti a fost stabilită cauza morţii: înecul, în plămânii tinerei găsindu-se apă și nisip.

DJ Lalla se cazase la mare casa unui prieten pe care îl cunoscuse în urmă cu o lună  pe TikTok, în urmă cu o lună. Ea i-ar fi spus bărbatului că pleacă să vadă răsăritul, iar ulterior a fost găsită moartă pe plajă.

În imaginilesurprinse de camerele de supraveghere ale hotelului nu se vede momentul în care tânăra sosește pe plajă, ceea ce înseamnă că, cel mai probabil, ea a intrat în mare într-o altă zonă şi ulterior a fost adusă de valuri .

Ancheta a continuat, iar bărbatul la care Laura Roşca locuia în Mamaia a fost audiat de poliţişti, conform Antena 3 CNN.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs