3dots.ro

Noi detalii din ancheta privind moartea DJ Lalla. Tânăra s-a cazat în Mamaia la un prieten pe care îl cunoscuse pe TikTok acum o lună

Noi detalii din ancheta privind moartea DJ Lalla. Tânăra s-a cazat în Mamaia la un prieten pe care îl cunoscuse pe TikTok acum o lună

Din articol:

Conform unor noi informații din anchetă, Laura Roșca, cunoscută ca DJ Lalla, a fost găsită fără suflare pe plajă, venise la un prieten din Mamaia pe care îl cunoscuse pe TikTok în urmă cu o lună.

Bărbatul a spus că s-a trezit cu ea la ușă și că ea i-a spus că s-a certat cu iubitul. Joi dimineață, DJ Lalla s-a dus să vadă răsăritul pe plajă în Mamaia și nu s-a mai întors.

Conform rezultatelor autopsiei efectuate de medicii legiști, cauza morţii tinerei este înecul, iar în plămânii acesteia s-a găsit apă și nisip.

Polițiștii care anchetează moartea Laurei Roșca iau în calcul două variante, respectiv înecul accidental sau sinuciderea.

Tatăl Laurei Roșca declară că este posibil că fiica lui să fi fost în depresie sau să fi consumat prea mult alcool în momentul în care s-a întâmplat tragedia. El recunoaște că tânăra făcea ședințe de terapie cu un specialist pentru a-și trata starea depresivă.

”Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine”, a declarat tatăl ei.

De asemenea, persoanele apropiate tinerei  spun că un deces în familie ar fi afectat-o foarte grav, iar alții că relația ei cu iubitul nu mergea bine.

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit joi dimineața, în stațiunea Mamaia. Mai mulți turiști care se plimbau pe plajă au văzut cadavrul pe nisip, au sunat la 112 și au chemat și salvamarii. Cadavrul nu prezenta urme de violență, au anunțat polițiștii.

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs