3dots.ro

Laura Roşca, alias DJ Lalla, de la Radio România 3 Net, a fost găsită fără viață pe o plajă din Mamaia

Laura Roşca, alias DJ Lalla, de la Radio România 3 Net, a fost găsită fără viață pe o plajă din Mamaia

Din articol:

Laura Claudia Roşca, alias DJ Lalla, gazda unei emisiuni la postul Radio România 3 Net, a fost găsită fără viață, în această dimineaţă, pe o plajă din Mamaia Nord.

Corpul tinerei în vârstă de 34 de ani a fost descoperit pe plajă de un grup de sportivi, care a crezut inițial că este un manechin de plastic. În momentul în care a fost găsită era îmbrăcată sumar, doar în lenjerie intimă şi un tricou.

”Mă plimbam pe malul mării şi am văzut-o mai încolo. Am crezut că este un manechin, când m-am apropiat am văzut cadavrul şi am sunat la 112. Speram să fie încă în viaţă, dar nu”, se arată în aceeaşi sursă.

Potrivit primelor informaţii din anchetă, pe trup nu s-au găsit urme vizibile de violenţă. Printre ipotezele luate în calcul de anchetatori sunt atât un accident nefericit, cât şi o crimă sau o sinucidere.

Încă nu se cunoaşte cauza morţii, ea urmând să fie relevată de raportul medico-legal.

Ultima postare făcută de DJ Lalla pe contul ei de Instagram a fost făcută cu doar câteva zile înainte de tragedie – un clip video, în care se afla în prim-plan și un mesaj audio în limba engleză:

„Enjoy every moment you have because in life there are no rewinds, only flash-backs. Make sure it’s all worth it!”

 

 

 

© 2024 - 3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
Powered by VA Labs