Dorel Săndesc, medicul care l-a îngrijit pe Adi Bărar: Toți spuneau că am mână bună la rockeri. Ultimul game s-a jucat însă pe terenul meu, am pierdut

08 Mar 2021 | scris de Anita Raicu

Medicul Dorel Săndesc, vicepreședintele Societății Române de Anestezie și Terapie, un apropiat al lui Adi Bărar, s-a declarat profund afectat de dispariția prietenului său, Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, care a murit după ce a fost infectat cu Covid-19.

Dorel Săndesc, medicul care l-a îngrijit pe Adi Bărar: Toți spuneau că am mână bună la rockeri. Ultimul game s-a jucat însă pe terenul meu, am pierdut

"Acest mare om, mare prieten al meu de mulți ani, ne-a părăsit azi.

Este răpus în mod clar de această boală care i-a afectat inițial plămânii aproape complet și ulterior, toate organele și, în final, în ciuda tuturor eforturilor făcute, a tehnicilor de susținere a funcțiilor vitale, a medicației, a îngrijirilor, a pierdut lupta.

În secțiile ATI din România suntem în tranșee la un nivel maxim de foarte mult timp. Acum, situația chiar s-a agravat, nu mai avem locuri.

Nu ai cum să nu trăiești mereu acest sentiment de durere, de revoltă, atâția oameni suferă și unii mor, și mulți ajung aici direct ca efect al prostiei și lipsei de înțelegere omenești care fac să nu se respecte niște reguli, singurele care au arătat că pot diminua numărul de victime.

Durerea e cu atât mai mare când pierzi un prieten apropiat.

Ne facem prieteni mai ales dintre cei care au nevoie de îngrijirea noastră și scapă, și ei rămân prieteni pe viață. Așa s-a întâmplat la un moment dat cu Adi Bărar.

Toți spuneau că am mână bună la rockeri, i-am ajutat când a fost nevoie. Cât de fericiți am fost să ne vedem pe terenul lor, numai pe terenul lor.

De data asta n-am reușit să îl ajutăm pe Adi să depășească această încercare. Din păcate, ultimul game s-a jucat aici, pe terenul meu, și l-am pierdut", a spus Săndesc.


CLICK - Follow us on Google News