Dorin Chioțea, șefilor TVR: ‘Nu așa se respectă România! Să vă fie rușine!’

Dorin Chioțea, unul dintre prezentatorii TVR din studiourile pentru Campionatul Mondial din Qatar, i-a atacat dur pe șefii postului public de televiziune, care au ales să mute difuzarea meciului decisiv dintre Germania și Costa Rica de pe TVR 1 pe TVR Info. 

Dorin Chioțea, până de curând șeful Departamentului Sport din cadrul TVR, a catalogat drept ”rușinoasă” decizia șefului TVR, Dan Turturică.

”Germania pleacă acasă in urma meciului pe care TVR1 nu l-a avut! 

În cea mai emotionanta seara de la CM, cand Japonia conduce Spania si Costa Rica pe Germania, sefii TVR isi bat joc de banul public si transmit pe TVR1 o emisiune cu iz patriotard, trasa de par, cu dialoguri rasuflate tinute pe podele zgariate.

Nu asa se respecta Romania de ziua Țării, doamnelor si domnilor. Tara nu se respecta punand-o pe dra Nadine Vladescu, clienta tuturor ziarelor de la o vreme, sa debuteze fulminant la TVR Cultural din primul minut de emisie. 

Nu așa avem grija de munca oamenilor care tin institutia asta in viata. Iar dl PDG care se crede patron si aia din jurui vor ca noi sa tacem si sa inghitim.

Dl Dan Turturica si yesmenii care decid asemenea aberatii au impresia ca au luat institutia pe persoana fizica. Ca sunt stapani, fara sa dea socoteala pt o investitie strategica, aducatoare de audienta. Sa va fie rusine!”, a scris Dorin Chioțea pe pagina sa de Facebook.

    3DOTS DIGITAL MEDIA BUREAU
    @ALL RIGHTS RESERVED