A murit Draga Olteanu Matei. Dumnezeu s-o odihnească!

18 Noi 2020 | scris de Anita Raicu

Actrița Draga Olteanu Matei a murit. 

A murit Draga Olteanu Matei. Dumnezeu s-o odihnească!

Medicii de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași au anunțat că, în ciuda eforturilor depuse, actrița a murit în noaptea de marți spre miercuri.

Draga Olteanu Matei, în vârstă de 87 de ani, a ajuns, vineri seara, la Spitalul ”Sf. Spiridon” din Iași, fiind transferată de la Spitalul Județean Piatra Neamț, din cauza unei hemoragii digestive superioare.

_________________

«E prea frumoasă viața pe pământ dacă știi să ți-o faci ca să mai fie ceva de trăit după»

”Nu trebuie să plângem. Cine ajunge la capăt scapă, deși ne dorim să mai fie ceva. E prea frumoasă viața pe pământ dacă știi să ți-o faci ca să mai fie ceva de trăit după….

Am scris în unul din caietele mele… M-am rugat lui Dumnezeu: dacă e să ne reîncarnăm, pentru nimic în lume să n-o facă.

Sunt în stare să fac orice să nu mă mai nasc, din cauză că iubesc viața foarte mult. Mă bucur de fiecare lucru, că suntem aici, că stăm de vorbă, că ați trecut să mă vedeți…”, mărturisește Draga Olteanu-Matei în cadrul unui interviul oferit Irinei Păcurariu, în cadrul emisiunii ”Rețeaua de idoli”..

”La UNITER și la alte mari festivaluri de gen se dau fotografiile celor care au dispărut…

Nu se gândește nimeni că acei oameni au fost cunoscuți în rolurile pe care le-au avut, nu ca oameni în viața reală, care au imbătrânit.

I-am și spus lui Caramitru, nu mă pune pe mine asta de acum, pune-o p-aia care a fost și a jucat. Acela e chipul pe care îl știu și l-au iubit oamenii…”, mai spune Draga Olteanu Matei în întâlnirea cu Irina Păcurariu, realizatoarea TVR 2.


CLICK - Follow us on Google News